Friday, 08 November 2019 15:11

MONOVINE: “Evergreen” (νέο τραγούδι)

Written by 
    MONOVINE: “Evergreen” (νέο τραγούδι)

    Μέσα στο 2020 θα κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική δουλειά της τριάδας των Monovine, τέταρτη κατά σειρά μετά το περσινό “D.Y.E.”.

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Evergreen”.

    Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Γιώργο Μπόκο που ανέλαβε και το mastering στα Grindhouse Studios Athens, ενώ η μίξη έγινε από τους Johnny Sa και Γιώργο Λεόδη στα Wreck it Sound Studios στην Κόρινθο.

    Σχετικά με το τραγούδι, οι ίδιοι οι Monovine δηλώνουν: «Τώρα που πέρασε κάποιος καιρός από την κυκλοφορία του τελευταίου album, είχαμε την ανάγκη να βγάλουμε προς τα έξω κάτι καινούριο κι έτσι και το κάναμε, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο προγραμματισμό. Όπως πάντα, συγχορδίες, riffs, μελωδίες και λέξεις βρήκαν σταδιακά τον δρόμο τους από το σπίτι στο προβάδικο κι από εκεί στην ηχογράφηση. Ο τίτλος “Evergreen” (αειθαλές) εκφράζει όλες τις εμμονικές σκέψεις που δεν σταματούν να μας βασανίζουν από την ώρα που ανοίγουμε τα μάτια μας το πρωί, μέχρι να τα ξανακλείσουμε το βράδυ, μια κατάσταση που αργά ή γρήγορα όλοι μας περνάμε κι από την οποία θέλει μεγάλη προσπάθεια για να ξεφύγεις.»

    Παράλληλα με την προετοιμασία τους για το νέο album, οι Monovine έχουν προγραμματίσει μια συναυλία στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, την Πάτρα, απόψε Παρασκευή 8 Νοεμβρίου. Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.