Tuesday, 12 November 2019 20:09

ROTTING CHRIST: Μετάθεση του Αθηναϊκού live και προσθήκη επιπλέον ημερομηνίας

Written by 
    ROTTING CHRIST: Μετάθεση του Αθηναϊκού live και προσθήκη επιπλέον ημερομηνίας

    Μετατίθεται η live εμφάνιση των Rotting Christ, Moonspell στην Αθήνα, ενώ προστίθεται και νέα ημερομηνία.

    Οι Rotting Christ προέβησαν σε ανακοίνωση σχετικά με την προγραμματισμένη τους εμφάνιση, με special guests τους Moonspell, στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 Academy.

    Παρά το γεγονός ότι η συναυλία έγινε sold-out, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι του Bari της Ιταλίας, καθιστούν τα συγκροτήματα εγκλωβισμένα εκεί ώστε να μην μπορούν να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για την συναυλία της Αθήνας.

    Για αυτό το λόγο η συναυλία της Αθήνας μετατίθεται για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus Academy. Επιπλέον, τόσο οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτή την νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομμάτια από τους πρώτους 2 δίσκους (Ireligious + Wolfheart) και οι Rotting Christ αποκλειστικά από τους 3 πρώτους δίσκους + demos.

    Παρ' όλα αυτά η συναυλία της Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο Principal Club θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

    Εδώ βλέπουμε την επίσημη ανακοίνωση των Rotting Christ:

    ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ!

    H live εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell, στηνΑθήνα είναι sold out. Όμως με αιτία τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο λιμάνι του Bari της Ιταλίας, τα συγκροτήματα είναι εγκλωβισμένα εκεί και δεν μπορούνε να μεταβούν εγκαίρως στην Ελλάδα για την συναυλία της Αθήνας. Για αυτό το λόγο η συναυλία της Αθήνας μετατίθεται για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου του 2020 στο Piraeus Academy.

    Επιπλέον οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτή την νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομμάτια από τους πρώτους 2 δισκους (Ireligious + Wolfheart) και οι Rotting Christ αποκλειστικά από τους 3 πρωτους δισκους + demos)

    O Σάκης Τόλης εκ μέρους των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: "Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το Ελληνικό κοινό για αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδήποτε ήταν δυνατό ώστε να μεταβούμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός . Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζητάμε την κατανόηση σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam".

    Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ PRINCIPALCLUBΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

    Θυμίζουμε ότι στο τεύχος Νοεμβρίου ο Σάκης Τόλης επιλέγει τα 10 αγαπημένα του album όλων των εποχών και τα σχολιάζει. Καλά να περάσουν οι Θεσσαλονικείς στην συναυλία, εμείς που βρισκόμαστε στην Αθήνα κάνουμε υπομονή και περιμένουμε το μεγάλο συναυλιακό διήμερο Rotting Christ & Moonspell τον Γενάρη.