Friday, 06 November 2020 10:58

SYSTEM OF A DOWN: Μετά από 15 χρόνια εμφάνισαν δύο καινούρια τραγούδια

Written by 
    SYSTEM OF A DOWN: Μετά από 15 χρόνια εμφάνισαν δύο καινούρια τραγούδια

    Έχουν 15 ολόκληρα χρόνια να εμφανίσουν καινούρια μουσική οι αμερικανοαρμένιοι System of A Down και το πράττουν τώρα προς στο τέλος του 2020, με δύο νέα τραγούδια.

    Αιτία ώστε να κινητοποιηθούν και να δημοσιοποιήσουν δυο καινούρια τραγούδια όπως εξηγούν οι ίδιοι, είναι η αιματηρή πολεμική σύγκρουση που εξελίσσεται στο Nagorno-Karabakh (Republic of Artsakh αποκαλούν την περιοχή οι Αρμένιοι) ανάμεσα σε Αρμένιους και Αζέρους. Τα δύο καινούρια τραγούδια έχουν τους τίτλους "Protect The Land" και "Genocidal Humanoidz". Και τα δυο ως συνθέσεις και στίχοι ανήκουν στον Daron Malakian.

    Ο Serj Tankian δήλωσε σχετικά: «η επιθετικότητα και η αδικία που διαπράττεται ενάντια στους Αρμένιους της Δημοκρατίας του Artsakh και της Αρμενίας από το Αζερμπαϊτζάν και την Τουρκία, είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και έγκλημα πολέμου. Όλοι μας στους System, συνειδητοποιήσαμε όχι αυτή είναι μια μάχη ύπαρξης για τους ανθρώπους μας και για αυτό είναι και μια πολύ προσωπική μας υπόθεση. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα από τον κόσμο είναι να αφήσει τις πολιτικές στην άκρη και να υπερασπιστεί την Αρμενία επιβάλλοντας κυρώσεις στην Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν, αναγνωρίζοντας την Δημοκρατία του Artsakh».

    Εδώ μπορούμε να ακούσουμε τα καινούρια τους τραγούδια και να δούμε το videoclip του "Protect The Land".