Monday, 08 March 2021 10:57

LARS-GÖRAN PETROV (ex-ENTOMBED, ENTOMBED A.D.): Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος frontman

Written by 
    LARS-GÖRAN PETROV (ex-ENTOMBED, ENTOMBED A.D.): Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος frontman

    Μια πολύ σημαντική απώλεια σημειώθηκε χτες, Κυριακή 7 Μαρτίου, για τον χώρο του death metal μα και συνολικά της μουσικής που παρακολουθούμε, καθώς απεβίωσε ο L.G. Petrov, ιδρυτής και πρώην τραγουδιστής των Entombed από το 1989 ως το 2014 καθώς και τραγουδιστής των Entombed A.D..

    Την ανακοίνωση για το θάνατο του μουσικού που για μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο του χοληφόρου πόρου έκαναν οι Entombed A.D. με δημοσίευση τους στο Facebook: «Είμαστε συντετριμμένοι διότι ο αγαπημένος μας φίλος Lars-Göran Petrov μάς άφησε.

    «Ο αδελφός, ηγέτης, τραγουδιστής μας, ο Chief Rebel Angel πήγε άλλη μια βόλτα χτες βράδυ. Με τη βαθύτερη θλίψη μας ανακοινώνουμε το θάνατο του. Ήταν (είναι!!!) ένας σπουδαίος φίλος κι ένας άνθρωπος που άγγιξε πολλούς συνανθρώπους του. Άλλαξε πολλών τις ζωές με τη φωνή του, τη μουσική του, τον χαρακτήρα του και τη μοναδική προσωπικότητά του. Το χαμόγελο του L.G. είναι κάτι που θα κουβαλάμε για πάντα στις καρδιές μας. Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να γράφει ο τάφος του και τι πιστεύει για την μουσική κληρονομιά που αφήνει απάντησε: “δεν θα πεθάνω ποτέ, ούτε εκείνη θα πεθάνει”. Όντως, δεν πέθανες. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας.

    «R.I.P. L.G. Petrov»

    Εμείς ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια, τους φίλους και τους bandmates του. Βάλτε τις μουσικές του να βαράνε δυνατά!