Monday, 04 October 2021 12:34

METAL HAMMER: Η συνέντευξη και το εκτενές άρθρο στο ONEMAN.gr

Written by 
    METAL HAMMER: Η συνέντευξη και το εκτενές άρθρο στο ONEMAN.gr

    Το site Oneman.gr, πρόσφατα επισκέφτηκε τα γραφεία του Metal Hammer με σκοπό να μάθει περισσότερα πράγματα για το έντυπο, την σημερινή του λειτουργία αλλά και την αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα του στα 37 χρόνια της μηνιαίας και αδιάληπτης παρουσίας του στα περίπτερα όλης της χώρας.

    Το εκτενές άρθρο που υπογράφει ο Νίκος Σταματίνης στο Oneman.gr περιλαμβάνει συνέντευξη η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του περιοδικού και από την πλευρά του Metal Hammer μίλησαν τόσο ο Δ/ντης του Κώστας Χρονόπουλος όσο και ο Αρχισυντάκτης του Χάκος Περβανίδης. Σε αυτή την μεγάλη συνέντευξη η συζήτηση περιλαμβάνει την σημερινή λειτουργία του περιοδικού, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το έντυπο στην ψηφιακή εποχή, τα προβλήματα που επέβαλε από την πρώτη στιγμή η εμφάνιση της πανδημίας αλλά και η σχέση του Metal Hammer με τους αναγνώστες της κοινότητας μας και την Ελληνική Σκηνή.

    Επίσης το άρθρο εμπλουτίστηκε με απόψεις αναγνωστών αλλά και τις γνώμες δυο εμβληματικών μουσικών της Ελληνικής Σκηνής με παγκόσμια εμβέλεια, του Σάκη Τόλη ηγέτη των Rotting Christ και του Ευθύμη Καραδήμα που είναι ο ιθύνων νους των Nightfall. Τους ευχαριστούμε όλους για τα θερμά λόγια και για το ενδιαφέρον τους.

    To άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ.