Thursday, 01 September 2022 08:14

THOU ART LORD: “Hades” νέο τραγούδι από το επερχόμενο 7’’ EP

Written by 
    THOU ART LORD: “Hades” νέο τραγούδι από το επερχόμενο 7’’ EP

    Ένα καινούριο κολασμένο τραγούδι – lyric video δημοσιοποίησε το σχήμα με την βαριά φανέλα των Thou Art Lord που ετοιμάζεται τον Σεπτέμβρη να κυκλοφορήσει νέο 7'' EP. Οι Σάκης Τόλης (Rotting Christ) και The Magus (Yoth Iria, ex- Necromantia, ex-Rotting Christ) δυο από τις πλέον εμβληματικές φιγούρες της σκηνής της χώρας, επαναδραστηριοποιήσαν το σχήμα των Thou Art Lord που έχει γράψει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο ελληνικό αλλά και στο παγκόσμιο underground.

    Έπειτα από πολύχρονη αποχή το σχήμα ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα καινούριο 7” EP στις 21 Σεπτεμβρίου και θα περιέχει δύο καινούρια τραγούδια, τα “The Black Halo” και “Hades”. Η ανακοίνωση του σχήματος λέει τα εξής:
    «Το 7” EP είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ διαθέσιμο ταχυδρομικώς για προπαραγγελία από την The Circle Music σε αυτόν τον σύνδεσμο.
    Προσοχή: δεν θα το βρείτε στα δισκοπωλεία. NO REPRINTS! Strictly limited!».

    Ο Σάκης Τόλης δήλωσε σχετικά, «επιστρέψαμε για να υπηρετήσουμε την πολύτιμη μουσική» και ο The Magus πρόσθεσε «ξαναενωθήκαμε για να εξαπολύσουμε κόλαση». Επιπλέον να σημειώσουμε πως artwork δημιουργήθηκε από τον Maximos Manolis Art, ενώ στο τραγούδι “The Black Halo” συμμετέχει στα φωνητικά ο Ashmedi των Melechesh. Εδώ ακούμε και βλέπουμε το lyric video για το νέο τραγούδι που έχει τον τίτλο “Hades”.