Wednesday, 21 June 2023 17:06

THE MAGUS: Το πρώτο τραγούδι - video από το νέο album "Βυσσοδομώντας"

Written by 
    THE MAGUS: Το πρώτο τραγούδι - video από το νέο album "Βυσσοδομώντας"

    Οι Έλληνες βετεράνοι του black metal The Magus έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι από το προαναγγελθέν ντεμπούτο album που έχει τον τίτλο «Βυσσοδομώντας». Η κυκλοφορία του δίσκου θα πραγματοποιηθεί μέσω της The Circle Music records στις 31 Οκτωβρίου 2023. Το νέο τους τραγούδι με την εφιαλτική κατάμαυρη αισθητική, έχει το όνομα "Lux Tenebrarum: The Illuminating Darkness".

    Το σχήμα έχει ξεκινήσει ταυτόχρονα τις προπαραγγελίες για το album, συμπεριλαμβανομένης της πολύ περιορισμένης έκδοσης boxset (αυστηρά περιορισμένη σε 100 αντίτυπα), ΕΔΩ.

    Tracklist:
    1. This is My Church
    2. The Fall of Man
    3. Lux Tenebrarum
    4. ΒΥΣΣΟΔΟΜΩΝΤΑΣ
    5. Idolatrous Discord
    6. Ama Lilith
    7. Negative Renaissance
    8. The Peacock King
    9. Give the Devil his due: The story

    Το σχόλιο του mastermind του σχήματος The Magus είναι το εξής: "Αυτό είναι σίγουρα το πιο οργανικό και πολύπλοκο album που έχω κάνει ποτέ. Μετά από μερικές ακροάσεις, το σκοτάδι που περιλαμβάνει σέρνεται στο δέρμα σου και μετά στην ψυχή σου. Από τα straight black metal blasts μέχρι τα τελετουργικά μέρη και από τα εφιαλτικά αρμονίες με τη μεγαλειώδη θεατρικότητα και τη Λουσιφεριανή εξύμνηση. Θα σας σημαδέψει, θα σας στοιχειώσει. Έχετε προειδοποιηθεί."