Monday, 29 January 2024 12:24

HIDDEN IN THE BASEMENT: Live στην Αθήνα στις αρχές Φεβρουαρίου

Written by 
    HIDDEN IN THE BASEMENT: Live στην Αθήνα στις αρχές Φεβρουαρίου

    Μια από τις σημερινές μπάντες που παράγει εξαιρετικό υλικό, δίνει πολύ δυνατά live και βρίσκεται στο ραντάρ μας, είναι οι Hidden In The Basement, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα για συναυλία στις 3 Φεβρουαρίου. Το live θα ξεκινήσουν οι Deus Culpa.

    Οι διοργανωτές της συναυλίας μας δίνουν όλες τις χρήσιμες λεπτομέρειες της βραδιάς.

    HIDDEN IN THE BASEMENT / DEUS CULPA Live Bums 3-2-24


    HIDDEN IN THE BASEMENT:
    Στις 3 Φεβρουαρίου, το BUMS θα φιλοξενήσει τους Hidden in the Basement οι οποίοι επιστρέφουν στη σκηνή για να γιορτάσουν τα 15 χρόνια παρουσίας τους.
    Η μπάντα, που κατατάσσεται στο χώρο του heavy rock, έχει στο ενεργητικό της τρεις δίσκους που κεντούν μια ιστορία βαθιά ριζωμένη στον ήχο της. Με εντυπωσιακές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και περιοδείες στο εξωτερικό, οι Hidden in the Basement ανεβαίνουν στη σκηνή για να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι μελωδικής αδρεναλίνης.

    Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί τους οι Deus Culpa.
    Οι Deus Culpa είναι μια heavy metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2019 από τον Νίκο Τσιαμπάο (φωνητικά) και το Λορέντζο Μπουχάγιερ (κιθάρες).
    Έκαναν το ντεμπούτο τους στην μουσική σκηνή μέσω του πρώτου τους EP, ‘’Roots”. Οι Deus Culpa αντλούν την έμπνευση τους μέσω των τωρινών κοινωνικό-οικονομικών καταστάσεων και σημαντικών παγκόσμιων εξελίξεων. Η αποστροφή από την αδικία και την εκμετάλλευση έχουν εισχωρήσει στους στίχους τους, οι οποίοι συζητούν και κριτικάρουν τους υπεύθυνους για τέτοια δεινά. Στα τραγούδια τους προσπαθούν να εξισορροπήσουν τη σκούρα πραγματικότητα με αψίδες αισιοδοξίας ατενίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.
    Πόρτες 21:00
    Έναρξη 21:30
    Είσοδος 10€
    Προπώληση: ticketservices.gr και στο ταμείο του Bums την ημέρα της εκδήλωσης