Wednesday, 22 May 2024 12:34

LOREENA MCKENNITT: Sold out η συναυλία στο Ηρώδειο. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια για την εμφάνιση στη Θεσ/νίκη

Written by 
    LOREENA MCKENNITT: Sold out η συναυλία στο Ηρώδειο. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια για την εμφάνιση στη Θεσ/νίκη

    Δικαιολογημένα υπάρχει μεγάλη αγάπη για την Loreena Mckennitt, την Κυρά των Κελτών, και το live στην Αθήνα είναι πλέον sold out. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας για την συναυλία στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί 27 Ιουνίου στο Θέατρο Γης. Στη μυσταγωγία της συγκεκριμένης βραδιάς, προσθέστε και το γεγονός πως θα ακούσουμε ολόκληρο το εμβληματικό album “The Mask and Mirror” το οποίο συμπλήρωσε φέτος 30 χρόνια μιας μοναδικής διαδρομής. 

     

    Οι διοργανωτές των εμφανίσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μας δίνουν όλες τις χρήσιμες πληροφορίες   

    Sold out η μεγάλη συναυλία της LOREENA MCKENNITT στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Τετάρτη 26 Ιουνίου!

    Επόμενη συναυλία για τους Έλληνες fans: 27 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης.


     
    Mε ένα μεγαλειώδες και πρωτοφανές sold out, σχεδόν 2 μήνες πριν την ημερομηνία της συναυλίας, ξεκινάει η ευρωπαϊκή περιοδεία της Loreena McKennitt. Τα εισιτήρια για τη συναυλία της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στην Αθήνα στις 26 Ιουνίου, τον πρώτο σταθμό τoυ “The Mask and Mirror” tour της, έγιναν ανάρπαστα μέσα σε 3 εβδομάδες.  Το ελληνικό κοινό λατρεύει την αισθαντική Καναδή τραγουδοποιό και το αποδεικνύει σταθερά κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία να την δει ζωντανά.

    H Loreena McKennitt γιορτάζει την 30η επέτειο του πιο εμβληματικού album της, του "The Mask and Mirror" με δύο συναυλίες στην Ελλάδα, καθώς αμέσως μετά την Αθήνα θα εμφανιστεί ζωντανά και στην Θεσσαλονίκη στις 27 Ιουνίου.

    Στο Ηρώδειο και στην Θεσσαλονίκη, στις δύο «ελληνικές» συναυλίες της, δεν θα ακούσουμε μόνο το «The Mask and Mirror” που φυσικά θα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά του προγράμματος, αλλά το setlist θα περιλαμβάνει και αγαπημένα τραγούδια της McKennitt. Μαζί της στη σκηνή θα βρίσκονται και οι μουσικοί, σταθεροί συνεργάτες της, η Caroline Lavelle στο τσέλο, ο Brian Hughes στην κιθάρα, ο Hugh Marsh στο βιολί, ο Dudley Phillips στο μπάσο και ο Robert Brian στα ντραμς.

    Κλείστε τώρα τα εισιτήρια σας για τη 2η συναυλία της McKennitt στη Θεσσαλονίκη και ζήστε τη μαγεία της μουσικής της από κοντά!