Monday, 26 September 2016 15:16

SONATA ARCTICA: "Life" (νέο video-clip)

Written by 
    SONATA ARCTICA: "Life" (νέο video-clip)

    Οι Φινλανδοί Sonata Arctica κυκλοφορούν στις 7 Οκτωβρίου το νέο τους album "The Ninth Hour" μέσω της Nuclear Blast.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το καινούριο τους video-clip για το κομμάτι "Life". Παρακολουθήστε το παρακάτω.

    "The Ninth Hour" track listing:

    01. Closer To An Animal
    02. Life
    03. Fairytale
    04. We Are What We Are
    05. Till Death's Done Us Apart
    06. Among The Shooting Stars
    07. Rise A Night
    08. Fly, Navigate, Communicate
    09. Candle Lawns
    10. White Pearl, Black Oceans Part II – "By The Grace Of The Ocean"
    11. On The Faultline (Closure To An Animal)