Friday, 14 October 2016 19:13

THEOCRACY: "Ghost Ship" (νέο video-clip)

Written by 
    THEOCRACY: "Ghost Ship" (νέο video-clip)

    Οι Theocracy είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο "Ghost Ship" στις 28 Οκτωβρίου μέσω της Ulterium Records.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν το ομώνυμο κομμάτι του album. Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.


    01. Paper Tiger
    02. Ghost Ship
    03. The Wonder Of It All
    04. Wishing Well
    05. Around The World And Back
    06. Stir The Embers
    07. A Call To Arms
    08. Currency In A Bankrupt World
    09. Castaway
    10. Easter