Wednesday, 26 December 2018 04:45

NIGHTSTALKER: “Dead Rock Commandos” και συνέντευξη στο TV WAR πριν από το live με τους PLANET OF ZEUS (video)

Written by 
    NIGHTSTALKER: “Dead Rock Commandos” και συνέντευξη στο TV WAR πριν από το live με τους PLANET OF ZEUS (video)

    Πλησιάζει ο εορταστικός σεισμός πολλών ρίχτερ στο κέντρο της Αθήνας. Nightstalker, Planet of Zeus και Full House Brew Crew θα τον προκαλέσουν παρέα με τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το τελευταίο μεγάλο live της χρονιάς. Το Σάββατο στις 29 Ιανουαρίου, το Metal Hammer διοργανώνει την ετήσια συναυλία-γιορτή του στο Piraeus 117 Academy.

    Στην αιχμή του δόρατος του live, το οποίο θα ανοίξουν οι Full House Brew Crew, βρίσκονται για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια στο ίδιο σανίδι στην Αθήνα, οι Planet of Zeus και οι Nightstalker υποσχόμενοι μια εμφάνιση πολλών χιλιάδων Βολτ. Εν αναμονή του show, κι εν είδει προθέρμανσης, οι Nighstalker εμφανίστηκαν στην εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer όπου ο frontman της μπάντας, ο εμβληματικός Αργύρης παραχώρησε μια συνέντευξη πριν από τη live εκτέλεση του αγαπημένου “Dead Rock Commandos” στη σκηνή του Remedy Live Club. Υπεύθυνος για τον ήχο και τη μίξη είναι ο Διονύσης Χριστοδουλάτος, το mastering ανέλαβε ο Γιώργος Μπόκος στα Grindhouse Studios ενώ όπως πάντα, πίσω από τις κάμερες βρέθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης και η ομάδα The Nightwatchers.

    Υπενθυμίζουμε ότι για τη συναυλία του Σαββάτου, ισχύουν τα εξής: Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (Α’ φάση προπώλησης), 13 ευρώ (Β’ φάση προπώλησης και ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα), Top Man (Ηφαίστου 2, Μοναστηράκι), Uncle Chronis (Φανερωμένης 7, Χολαργός), Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα), No Remorse Records (Γαμβέτα 4, Αθήνα), Metal Hammer (Αρτέμιδος 31, Μοσχάτο). Ηλεκτρονικά εδώ.

    Powered by Top Man, Uncle Chronis, Αλχημιστής

    Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9429190, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Εδώ θα βρείτε και το event της βραδιάς στο Facebook.

    Για τους δε Planet of Zeus, μπορείτε να κάνετε το ιδανικό ζέσταμα με το ολοκαίνουριο live album τους, “Live in Athens” και τη συνέντευξη που μας παραχώρησαν με αυτό ως βασική αφορμή στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί.