Friday, 13 March 2020 16:16

LUCIFER: "Leather Demon" (νέο video clip)

Written by 
    LUCIFER: "Leather Demon" (νέο video clip)

    Καινούριο τραγούδι από τους Lucifer δόθηκε στη δημοσιότητα με τίτλο "Leather Demon" από καινούριο τους δίσκο "Lucifer III".

    Οι Lucifer επιστρέφουν δυναμικά με το νέο και τρίτο σε σειρά album τους "Lucifer III", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Μαρτίου, μέσω της Century Media Records.

    Track list:

    1. Ghosts 
    2. Midnight Phantom 
    3. Leather Demon 
    4. Lucifer 
    5. Pacific Blues 
    6. Coffin Fever 
    7. Flanked By Snakes 
    8. Stay Astray 
    9. Cemetery Eyes 

    Στο τεύχος Μαρτίου του Metal Hammer που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε τη συνέντευξη της frontwoman των Καναδών. O πρόλογος λέει τα εξής:

    "Αν πετώντας από Βερολίνο Στοκχόλμη προλαβαίνεις να ακούσεις ολόκληρο το “Rumours”, τότε σε φτάνει ο χρόνος να ακούσεις τη δισκογραφία των Rush πετώντας προς Los Angeles. Αμφίβολο είναι τι θα σου μείνει πέρα από τα τρία πρώτα albums των Καναδών. Ωστόσο, οι LUCIFER κάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Detroit, γεγονός που εμπλουτίζει τη μουσική τους και αξιοποιεί στο έπακρο την παραγωγικότητα ενός σπουδαίου καλλιτέχνη όπως είναι ο Nicke Andersson. Αυτά και άλλα πολλά μάς λέει νωχελικά η JOHANNA PLATOW SADONIS επ’ ευκαιρία του νέου, τρίτου album του συγκροτήματος με τον διόλου ευφάνταστο τίτλο III."

    Το νέο videoclip που κυκλοφόρησε ονομάζεται "Leather Demon", όπου μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω: