Thursday, 15 July 2021 20:45

IRON MAIDEN: "The Writing On The Wall" (νέο τραγούδι & video)

Written by 
    IRON MAIDEN: "The Writing On The Wall" (νέο τραγούδι & video)

    Η στιγμή έφτασε! Οι Iron Maiden σήμερα κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο κομμάτι τους "The Writing On The Wall".

    Το τραγούδι έγραψαν ο κιθαρίστας Adrian Smith και ο τραγουδιστής Bruce Dickinson και την παραγωγή ανέλαβαν ο Kevin Shirley σε συνεργασία με τον μπασίστα και ιδρυτικό μέλος Steve Harris.

    Όσον αφορά στο βίντεο, ο Dickinson είχε αμέσως κάποια ιδέα και κατάφερε να την υλοποιήσει σε συνεργασία με τους δύο βραβευμένους και πρώην στελέχη της Pixar, Mark Andrews και Andrew Gordon.

    Οι δυο τους μετρούν πάνω από 50 χρόνια στον κλάδο του animation, με χαρακτηριστικές τις δουλειές τους σε ταινίες όπως το "The Incredibles", το "Ratatouille", το "Monsters Inc." και το "Finding Nemo".

    Για τη δημιουργία του βίντεο συνέδραμε και ο σκηνοθέτης Nicos Livesey.

    Ο Bruce Dickinson αναφορικά με το βίντεο δηλώνει: «Είχα μία συγκεκριμένη ιδέα για το concept που θα συνόδευε το κομμάτι και όταν συνάντησα τον Mark και τον Andrew, μέσω Zoom, έγινε γρήγορα ξεκάθαρο πως κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και αυτό ενισχύθηκε ακόμα παραπάνω με την προσθήκη του Nicos και της ομάδας του! Είμαι πολύ περήφανος για το πώς βγήκε το βίντεο. Είναι πραγματικά σαν μία ταινία μικρού μήκους».

    Υπενθυμίζεται πως οι Iron Maiden είχαν να κυκλοφορήσουν νέα μουσική από το 2015, όταν και είχε βγει το "The Book of Souls".

    ΜΟΝΟ MAIDEN!