Tuesday, 04 March 2014 15:39

WARLORD: Αντικατάσταση του μπασίστα για τις καλοκαιρινές συναυλίες, με έναν σπουδαίο μουσικό

Written by 

    Από την πλευρά των Warlord μας ήρθε η εξής ανακοίνωση σχετικά με τον μουσικό που θα παίζει μπάσο στα live του σχήματος κατά την καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή περιοδεία.

     

    Η ανακοίνωση λέει τα εξής:

    Η Sons of A Dream LLC και οι Warlord, θέλουν να σας ανακοινώσουν ότι ο Philip Bynoe εξαιτίας μιας απρόσμενης προέκτασης των υποχρεώσεων του με τον Steve Vai, δεν θα μπορεί να περιοδεύσει με τους Warlord στην καλοκαιρινή Ευρωπαϊκή περιοδεία. Ο Philip παραμένει στους Warlord, συνεχίζει να ηχογραφεί τραγούδια για το καινούριο album και θα μας λείψει αυτό το καλοκαίρι. Οι Warlord φυσικά το μόνο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να αντικαταστήσουν τον Philip για της εμφανίσεις του 2014 με έναν μουσικό και performer εξαιρετικών δυνατοτήτων.

    Για αυτό το λόγο, με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Gary Wehrkamp από τους θρυλικούς Shadow Gallery στο σχήμα. Ο Gary Wehrkamp εκτός από καταπληκτικός μπασίστας, είναι και ένας σπουδαίος τραγουδιστής, θα δέσει στο rhythm section δίπλα στα τύμπανα του Mark και θα βοηθήσει και στα backing vocals των Warlord πράγμα που οι συνθέσεις το απαιτούν.

    Οι ανακοινωμένες εμφανίσεις των Warlord είναι οι εξής:
    Athens, Hellas - July 6th, 2014 – GAGARIN 205
    Thessaloniki, Hellas - July 7th, 2014 – PRINCIPAL CLUB
    Balingen, Deutschland – July 11th, 2014 – BANG YOUR HEAD FESTIVAL
    Brande-Hörnerkirchen, Deutschland – July 24th, 2014 – HEADBANGERS OPEN AIR

    Περισσότερα shows, θα ανακοινωθούν σύντομα από εδώ: http://www.warlord-official.com


    Σας θυμίζουμε ότι το τεύχος Μαρτίου του METAL HAMMER που κυκλοφορεί, συνοδεύεται από το συλλεκτικό CD-συλλογή των Warlord, "The Ten Commandments"!