Saturday, 03 May 2014 11:51

KILLER BE KILLED: Πληροφορίες για το πρώτο album του supergroup & νέο τραγούδι "I.E.D."

Written by 

    Το σχήμα των Killer Be Killed στο οποίο συμμετέχουν οι Max Cavalera (Soulfly, ex-Sepultura), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Troy Sanders (Mastodon) και Dave Elitch (ex-Mars Volta), δημοσιοποίησε ένα καινούριο τραγούδι που έχει τον τίτλο "I.E.D.".

     

    Το τραγούδι θα υπάρχει στο πρώτο album της μπάντας, που έχει για τίτλο το όνομα του συγκροτήματος και το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του δίσκου και το track listing του:

    01. Wings Of Feather And Wax
    02. Face Down
    03. Melting Of My Marrow
    04. Snakes of Jehova
    05. Curb Crusher
    06. Save The Robots
    07. Fire To Your Flag
    08. I.E.D.
    09. Dust Into Darkness
    10. Twelve Labors
    11. Forbidden Fire
    12. Ghosts Of Chernobyl (vinyl-only bonus track)

     

    Τα πολλά υπόλοιπα σχετικά με τους Killer Be Killed, μπορείτε να τα διαβάσετε στο τεύχος Μαΐου του METAL HAMMER που κυκλοφορεί, όπου φιλοξενούμε μια μεγάλη συζήτηση που είχαμε με τον Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan). Ο πρόλογος αυτής της συζήτησης λέει:

    "Το Hollywood κάνει το κόλπο αυτό καιρό. Να μαζεύει τα αστέρια μαζί, να δίνει σε όλους σημαντικούς ρόλους και να περιμένει να δει τι θα γίνει στις εισπράξεις. Στο metal, οι KILLER BE KILLED είναι αυτό ακριβώς. Ένα αστεράτο supergroup με τρεις γεννημένους πρωταγωνιστές να μοιράζονται χωρίς γκρίνιες τους προβολείς. Σκέψου ταινία του Wes Anderson ή το “The Expendables”. Για διαφορετικούς λόγους, θα μπορούσε να είναι και τα δύο. Οι προσδοκίες για το πρώτο τους, ομότιτλο album είναι τεράστιες και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο GREG PUCIATO. Όχι ότι θα κάτσει να σκάσει κιόλας..."