Wednesday, 24 September 2014 20:11

METALLICA: Διπλή, επετειακή επανακυκλοφορία για το "Some Kind of Monster"

Written by 

    Το βραβευμένο documentary "Some Kind of Monster" που σκιαγραφεί μία πολύ δύσκολη περίοδο στην καριέρα των Metallica, συμπληρώνει 10 χρόνια από τη κυκλοφορία του και επανακυκλοφορεί σε διπλό Blu- Ray στις 24 Νοεμβρίου.

    Το δεύτερο δισκάκι θα περιλαμβάνει το "Metallica: This Monster Lives", ένα 25λεπτο video που γυρίστηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Toronto για την προβολή της ταινίας "Metallica: Through the Never" και εκεί υπάρχουν νέες συνεντεύξεις τόσο με τη μπάντα όσο και με τους σκηνοθέτες του film, Joe Berlinger και Bruce Sinofsky, κοιτάζοντας 10 χρόνια πίσω στο "Some Kind of Monster".

    To documentary έχει κερδίσει το βραβείο Independent Spirit Award.

    Σε άλλα νέα που αφορούν τους φίλους των Metallica, στις 28 Νοεμβρίου που είναι η Black Friday Record Store Day, θα κυκλοφορήσει το "Lords of Summer" σε περιορισμένο βινύλιο 12 ιντσών. Η πρώτη πλευρά θα περιλαμβάνει την "First Pass Version" του τραγουδιού, όπως και live αποσπάσματα από τη συναυλία των 'Tallica στο φετινό Sonisphere της Ρώμης. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει απλά το trademark "M" της μπάντας περασμένο με laser στο βινύλιο.