Monday, 24 August 2015 10:43

VILLAGERS OF IOΑNNINA CITY: Περιπέτεια με επικίνδυνο ατύχημα πυρκαγιάς στο όχημα τους

Written by 

    Σε επικίνδυνη περιπέτεια με πυρκαγιά που ξέσπασε στο όχημα που τους μετέφερε σε συναυλία, έμπλεξαν οι Villagers of Ioannina City μέσα στον Αύγουστο.

    Συγκεκριμένα, την Τρίτη 11 Αυγούστου οι VIC κατευθυνόμενοι σε live που θα πραγματοποιούσαν  στη Βίτσα Ζαγορίου, το τύπου van φορτηγάκι της μπάντας που τους μετέφερε μαζί με τον μουσικό τους εξοπλισμό (όργανα, ενισχυτές κτλ), άρπαξε φωτιά. Η μπάντα των VIC ευτυχώς πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημα, αλλά το αυτοκίνητο μαζί με το σύνολο του μουσικού τους εξοπλισμού, υπέστη ολική καταστροφή. Η δε συναυλία του σχήματος το ίδιο βράδυ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με μουσικό εξοπλισμό που προσφέρθηκε στα μέλη της μπάντας,  από Γιαννιώτες φίλους τους μουσικούς (Live band photo: Zissis Tsoubos).


    Σας θυμίζουμε ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer, θα συνοδεύεται από το συλλεκτικό "Promo 2010" CD, το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη ηχογράφηση των Villagers of Ioannina City. Το εξώφυλλο του CD που θα συνοδεύει το τεύχος μπορείτε να το δείτε παρακάτω.