Tuesday, 01 November 2016 23:48

CD ΤΕΥΧΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: “Children of the Grave – A Tribute to Nightstalker”

Written by 
    CD ΤΕΥΧΟΥΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: “Children of the Grave – A Tribute to Nightstalker”

    Οι Nightstalker, είναι ένα από τα πολυτιμότερα και πλέον «μπαρουτοκαπνισμένα» παράσημα της Σκηνής στην χώρα μας. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια του Argy των ‘Stalker, για το πολυσυλλεκτικό tribute CD που συνοδεύει το τεύχος Νοεμβρίου του METAL HAMMER, αλλά και να πάρετε μια γερή τζούρα με το sampler video που σας ετοιμάσαμε.

    Argy: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τα παιδιά από όλες τις μπάντες που υλοποίησαν αυτή την ιδέα. H μουσική είναι μία γλώσσα που εκφράζεις και επικοινωνείς ιδέες. Αυτό το cover album μού δείχνει ότι υπάρχει μία μεγάλη και υγιής rock σκηνή στην Ελλάδα που εδώ και χρόνια αναπτύσσεται διαρκώς. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε να βγάζουμε καλή μουσική.

    Αυτή η προσπάθεια όλων των συγκροτημάτων που αφιέρωσαν χρόνο και ενέργεια για να διασκευάσουν τη μουσική μας, δίνει στη μπάντα και σ’ εμένα προσωπικά την αίσθηση ότι κάτι αφήνουμε πίσω μας και υπάρχουν άνθρωποι που το αναγνωρίζουν. Έχουμε βρεθεί στη σκηνή μαζί με πολλά συγκροτήματα, είναι γνωστοί και φίλοι μας, αλλά υπάρχουν και παιδιά που δε τα ξέρουμε καν.

    Εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι οι μπάντες προσπάθησαν να φέρουν τα κομμάτια μας στο δικό τους προσωπικό ύφος, κι αυτό για μένα είναι ένα πετυχημένο cover album. Ξέρεις, μέχρι πριν από μερικά χρόνια, παίζαμε κι εμείς κάποιες διασκευές, και μου φαίνεται λίγο παράξενο αλλά και ευχάριστο να διασκευάζουν άλλοι μουσικοί τα τραγούδια μας. Ευχαριστούμε πολύ! Συνεχίστε να κάνετε μουσική!»

    Τrack listing:

    01. TONIA “Baby, God is Dead”
    02. BEGGARS “Line”
    03. VOID DROID “Superfreak”
    04. DEMOLITION TRAIN “The Boogie Man Plan”
    05. STONE COLD DEAD “This is U”
    06. HEADQUAKE “Use”
    07. HERITAGE “Dead Rock Commandos”
    08. CELLAR DOGS “All Around (Satanic Drugs from Outer Space)”
    09. INK “Go Get Some”
    10. GODSLEEP “Trigger Happy”
    11. EMBARGO feat. Alkis Kehagias (Μ3ΜΦ1Σ) “Voodoo U Do”
    12. NARSHISH feat. Stavros X (Deus Ex Machina) “Give Me”
    13. COOKIE (Natasa Mindrinou) “Children of the Sun”