Saturday, 21 January 2017 17:09

JUDAS PRIEST: “Locked In” (νέο live audio)

Written by 
    JUDAS PRIEST: “Locked In” (νέο live audio)

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Sony Music η επετειακή επανέκδοση του “Turbo” των Judas Priest.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε την εκτέλεση του single “Locked In” όπως αποδόθηκε ζωντανά στο live της μπάντας στην Kemper Arena στο Kansas City των ΗΠΑ, στα πλαίσια της περιοδείας “Fuel for Life” για την προώθηση του “Turbo”. Πέραν του live, που θα κυκλοφορήσει στην ολότητά του, το πακέτο, φυσικά, περιλαμβάνει και το studio album που έχει υποβληθεί σε remaster. Τα διαθέσιμα formats είναι τριπλό CD και μονό βινύλιο.

    Track listing:

    CD 1 - Turbo: Remastered

    01. Turbo Lover
    02. Locked In
    03. Private Property
    04. Parental Guidance
    05. Rock You All Around The World
    06. Out In The Cold
    07. Wild Nights, Hot & Crazy Days
    08. Hot For Love
    09. Reckless

    CD 2 - Live At The Kemper Arena, Kansas City

    01. Out In The Cold
    02. Locked In
    03. Heading Out To The Highway
    04. Metal Gods
    05. Breaking The Law
    06. Love Bites
    07. Some Heads Are Gonna Roll
    08. The Sentinel
    09. Private Property
    10. Desert Plains
    11. Rock You All Around The World

    CD 3 - Live At The Kemper Arena, Kansas City

    01. The Hellion
    02. Electric Eye
    03. Turbo Lover
    04. Freewheel Burning
    05. Victim Of Changes
    06. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
    07. Living After Midnight
    08. You've Got Another Thing Coming
    09. Hell Bent For Leather

    Εδώ και το “Out in the Cold”, πάλι από το live στο Kansas City.