Tuesday, 19 September 2017 12:23

ICED EARTH: Επιστρέφουν για 2 συναυλίες στην Ελλάδα

Written by 
  ICED EARTH: Επιστρέφουν για 2 συναυλίες στην Ελλάδα

  Οι Iced Earth, στα πλαίσια προώθησης του τελευταίου τους album "Incorruptible", επιστρέφουν στην Ελλάδα για 2 συναυλίες, και συγκεκριμένα την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο Fuzz. Περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

  Δελτίο Τύπου:

  ICED EARTH

  ALIVE IN GREECE 2018

  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 23 Ιανουαρίου - Principal Club Theater
  ΑΘΗΝΑ, 24 Ιανουαρίου - Fuzz Live Music Club

  UNBENT – UNBOWED – UNBROKEN!!!

  Μετά τις τελευταίες τους sold-out εμφανίσεις το Νοέμβριο του 2016 στη χώρα μας, οι Iced Earth απέδειξαν και στους πλέον δύσπιστους πως παραμένουν μία από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις του χώρου. Ένα κλασικό heavy metal συγκρότημα που βγάζει σπουδαίους δίσκους και πραγματοποιεί ακόμα σπουδαιότερες ζωντανές εμφανίσεις.
  Όσοι έχουν παραβρεθεί σε συναυλίες τους γνωρίζουν πως ο Jon Schaffer και το συγκρότημά του ποτίζουν τη φανέλα με τόνους ιδρώτα, δίνουν το 100% των δυνάμεών τους και αυτή η απόλυτα ειλικρινής στάση τούς έχει κάνει τόσο αγαπητούς όσο λίγα συγκροτήματα. Έτσι κι αλλιώς, η χώρα μας πάντα είχε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Iced Earth, ο Schaffer ποτέ δεν ξεχνάει πως ήμασταν από τους πρώτους που στήριξαν έμπρακτα το συγκρότημα, γεγονός που ποτέ δεν ξεχνά να επισημαίνει .
  Το τελευταίο τους album με τίτλο “Incorruptible” κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2017, η ανταπόκριση από το κοινό ήταν ενθουσιώδης, όλοι μίλησαν για έναν από τους καλύτερους δίσκους στη μακροχρόνια πορεία της μπάντας και η ανυπομονησία για ν’ ακούσουμε ζωντανά τα τραγούδια του νέου δίσκου όπως πολλά classics «χτυπάει κόκκινο» με το που ανακοινώνεται πως θα έρθουν στη χώρα μας. Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε.
  Oι πρώτες τους κυκλοφορίες ήταν τα "Iced Earth" (1990) και “Night of the Stοrmrider” (1991) όπου και παρουσιάστηκαν με power / thrash αναφορές κερδίζοντας ευθύς εξαρχής τις εντυπώσεις. Ο πρώτο βήμα προς την επιτυχία έγινε το 1995 με το album "Burnt Offerings", στο οποίο παρουσίασαν το νέο τους τραγουδιστή Mat Barlow , ενώ στη χώρα μας απέκτησαν status super stars με την επόμενη δουλειά τους, το μυθικό πλέον "The Dark Saga” (1996) αλλά και το "Something Wicked This Way Comes" που ακλούθησε το 1998. Το “Alive in Athens” γράφει ιστορία, το “Horror Show” το 2001 κλείνει τον κύκλο μίας ιδιαίτερα επιτυχημένης 6ετίας, και λίγο αργότερα ο Mat Barlow θα αποχωρήσει από το συγκρότημα.

  Οι Iced Earth θα προσλάβουν τον τραγουδιστή των Judas Priest, Tim Owens, και θα κυκλοφορήσουν μαζί του 2 albums τα “The Glorious Burden” (2004) και “Framing Armageddon” (2007), ενώ στο “The Crucible of Man” (2008) ακούμε και πάλι τη φωνή του Mat Barlow.
  Από το 2011 και μετά παρατηρούμε την αναγέννηση του συγκροτήματος , με τον Stu Block πλέον στη θέση πίσω από μικρόφωνο. Το “Dystopia”, είναι ο δίσκος-«ολική επαναφορά» και το “The Plagues of Babylon” παρουσιάζει το σχήμα δημιουργικό όσο ποτέ, κάτι το οποίο επιστεγάστηκε από την κυκλοφορία του “Incorruptible”.
  To ραντεβού λοιπόν αυτήv τη φορά είναι για τις 23 και 24 Ιανουαρίου του 2018. Μία συνάντηση με την οποία το συγκρότημα και οι Έλληνες οπαδοί τους θα ανανεώσουν τους όρκους πίστης. Μέχρι την επόμενη. Είμαστε ήδη εκεί!
  Προπώληση:
  Θεσσαλονίκη
  Τιμή εισιτηρίου: 25€ (τα πρώτα 200), μετά 28 € και στο ταμείο 30€
  Σημεία προπώλησης: Ticket House και Rover
  On-line: www.viva.gr
  Αθήνα
  Τιμή εισιτηρίου: 25€ (τα πρώτα 200), μετά 28 € και τα υπόλοιπα 30€
  Σημεία προπώλησης: VIVA kiosk – Σύνταγμα, Metal Era, No Remorse Records , Reload Stores, Media Markt, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης και Monsterville
  On-line: www.viva.gr