Wednesday, 15 November 2017 17:43

TANKARD: Κυκλοφορούν τη συλλογή “Hymns for the Drunk”

Written by 
    TANKARD: Κυκλοφορούν τη συλλογή “Hymns for the Drunk”

    Ένα νέο compilation album αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές της νέας χρονιάς οι αγαπημένοι Γερμανοί, Tankard μέσω της AFM Records.

    Ο τίτλος της συλλογής είναι “Hymns for the Drunk”, θα φτάσει στα χέρια μας στις 12 Ιανουαρίου και θα αποτελείται από υλικό της περιόδου 2002-2010.

    Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής των Tankard, Gerre: «Ο Henner (R.I.P.) έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία στους Tankard όταν μας υπέγραψε στις αρχές των 00s. Κυριολεκτικά ανέστησε τη μπάντα. Η κυκλοφορία του “B-Day” το 2002 ήταν ένα σημείο καμπής στην καριέρα μας καθώς η μπάντα επανήλθε δυναμικά στο metal τσίρκο! Η συνεργασία μας με την AFM θα είναι για πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία των Tankard. Να περάσετε καλά με τη συλλογή μας!»

    Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε CD, σε περιορισμένο αριθμό κόκκινου LP καθώς και σε box set επίσης περιορισμένου αριθμού το οποίο θα περιέχει τη συλλογή σε CD, σε κίτρινο βινύλιο, ένα αγαλματίδιο του εμβληματικού εξωγήινου-μασκότ της μπάντας, ένα σουβέρ και μια υπογεγραμμένη φωτογραφία.

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Tankard επιστρέφουν στη χώρα μας για δύο συναυλίες την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.