Thursday, 15 February 2018 08:10

ROCK IN DIO VOL. 8: Στα μέσα Απριλίου το φετινό live

Written by 
    ROCK IN DIO VOL. 8: Στα μέσα Απριλίου το φετινό live

    Αγαπημένος θεσμός έχει γίνει πλέον το ετήσιο Rock in Dio, η φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνουν οι Rock ‘n’ Roll Children παρέα με πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους απ’ όλα τα παρακλάδια της ελληνικής Σκηνής τιμώντας τη μνήμη του μυθικού Ronnie James Dio.

    Το καθιερωμένο ραντεβού για φέτος έχει οριστεί λίγο νωρίτερα από το συνηθισμένο, καθώς οι Rock ‘n’ Roll Children θα εμφανιστούν στο Κύτταρο το Σάββατο 14 Απριλίου.

    Τα καθαρά έσοδα του φετινού live θα γίνουν δωρεά στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία, «Το Εργαστήρι». Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι guests.

    Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)

    Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42 εντός της στοάς), No Remorse Records (Γαμβέττα 4, Αθήνα), Sirens Records (Νικηταρά 14 Αθήνα), Eat Metal Records (Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Εξάρχεια), Metal Era (Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα), δίκτυο καταστημάτων Γερμανός/Cosmote. Ηλεκτρονικά στο Ticketmaster.

    Μέχρι τη συναυλία, θυμόμαστε στιγμές από το περσινό, έβδομο Rock in Dio. Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Αγαπητοί φίλοι για 8η συνεχόμενη χρονιά, η συναυλία-θεσμός της ελληνικής hard rock και heavy metal σκηνής!

    H μεγάλη ετήσια φιλανθρωπική συναυλία των Rock N Roll Children, η μεγάλη γιορτή-αφιέρωμα στην τεράστια μουσική παρακαταθήκη της κορυφαίας φωνής της σκληρής μουσικής, του αγαπημένου μας Ronnie James Dio !

    Για φέτος, όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης, θα γίνουν δωρεά στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία "ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"

    Μείνετε συντονισμένοι, γιατι σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα ονόματα των εκλεκτών καλεσμένων που θα πλαισιώσουν την φετινή μας εκδήλωση (τραγουδιστές και μουσικοί),

    Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας γιατί και φέτος το sold out είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενο!