Wednesday, 08 August 2018 14:19

WARREL DANE: Πληροφορίες για την κυκλοφορία του κύκνειου άσματος

Written by 
    WARREL DANE: Πληροφορίες για την κυκλοφορία του κύκνειου άσματος

    Έχουν περάσει 8 μήνες από τον ξαφνικό χαμό του αγαπητού Warrel Dane και το όνομά του επανέρχεται στην επικαιρότητα, καθώς το προσωπικό album που ετοίμαζε την εποχή του θανάτου του, με τίτλο "Shadow Work", θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.

    Ο τραγουδιστής των Nevermore και Sanctuary ηχογραφούσε το δεύτερο προσωπικό του album στη Βραζιλία με την εκεί μπάντα του που τον πλαισίωνε και στα live. Οι ηχογραφήσεις είχαν ήδη ξεκινήσει πριν τις 13 Δεκεμβρίου όταν και ο Dane προδώθηκε από την καρδιά του, ενώ είχαν προηγηθεί και τα demos και οι προπαραγωγές απ' όπου πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα φωνητικά του Wally για το τελικό προϊόν.

    Επίσης, ο Warrel Dane είχε ήδη προλάβει να συζητήσει με τον εικαστικό καλλιτέχνη Travis Smith τα του εξωφύλλου - ο Smith ως γνωστόν είχε επιμεληθεί τα artworks των Nevermore αλλά και του τελευταίου Sanctuary, όπως και πολλών άλλων σπουδαίων της σκηνής. Ως φόρο τιμής στον Dane, ο Smith έχει ετοιμάσει artwork για κάθε τραγούδι αυτού του κύκνειου άσματος, μαζί με προσωπικές του σημειώσεις σχετικά με τον εκλιπόντα φίλο του και συνεργάτη.

    Τracklisting:

    01. Ethereal Blessing
    02. Madame Satan
    03. Disconnection System
    04. As Fast as the Others
    05. Shadow Work
    06. The Hanging Garden (διασκευή σε Cure)
    07. Rain
    08. Mother is the Word for God