Tuesday, 14 August 2018 15:39

RIPPER OWENS, TYRANT CONKLIN, PECK: Η νέα συνεργασία και live στην Ελλάδα!

Written by 
    RIPPER OWENS, TYRANT CONKLIN, PECK: Η νέα συνεργασία και live στην Ελλάδα!

    Αυτό μας έπιασε στον ύπνο. Τρεις από τους πλέον αγαπημένους μας Αμερικανούς screamers συνεργάζονται για πρώτη φορά μαζί, δημιουργώντας το project των The Three Tremors. Ο πρώτος τους δίσκος έρχεται το Σεπτέμβριο, λίγο πριν μας επισκεφθούν στην Ελλάδα!

    Ας τα πιάσουμε ένα-ένα. Πολλοί θα θυμάστε το σενάριο των Bruce Dickinson, Ronnie James Dio και Rob Halford να συνεργάζονται ως The Three Tremors πριν πολλά χρόνια, με τη συνεργασία να μην προχωράει, ακόμα κι όταν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Geoff Tate αντί του Dio.

    Eν τέλει, το όνομα του project πήρε σάρκα και οστά, αλλά μ' εντελώς διαφορετικό line-up. Σχηματίστηκε, λοιπόν, μία all-American τριανδρία τσιρίδας, με πρωτοπαλίκαρο τον Tim "Ripper" Owens (Judas Priest, Iced Earth, Yngwie J. Malmsteen, Winter's Bane) και τους Sean Peck (Cage, Denner/Shermann, Death Dealer, Warrior) και Harry "Tyrant" Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satans Host) να τον πλαισιώνουν.

    Τα τραγούδια των Three Tremors είναι τα εξής:

    01. Invaders from the Sky
    02. Bullets for the Damned
    03. When the Last Scream Fades
    04. Wrath of Asgard
    05. The Cause
    06. King of the Monsters
    07. The Pit Shows No Mercy
    08. Sonic Suicide
    09. Fly or Die
    10. Lust of the Blade
    11. Speed to Burn
    12. The Three Tremors (bonus track)

    Ο πρώτος τους δίσκος που απλά φέρει το όνομα του project αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου και σα να μην έφτανε αυτό, το project βγαίνει σε περιοδεία η οποία τούς φέρνει από τα μέρη μας.



    Οι κ.κ. Owens, Peck και Conklin πρόκειται να εμφανιστούν στο Κύτταρο την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 29/09 στο Prague της Καστοριάς και την Κυριακή 30/09 στο Eightball της Θεσσλαονίκης!



    Το εξώφυλλο του album είναι δουλειά του Marc Sasso (Dio, Halford, Adrenaline Mob):