Thursday, 07 February 2019 16:49

METAL HAMMER: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “50 CLASSIC METAL ALBUMS”

Written by 
    METAL HAMMER: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “50 CLASSIC METAL ALBUMS”

    Κυκλοφόρησε το βιβλίο του METAL HAMMER.

    50 κλασικοί metal δίσκοι – 50 ιστορίες πίσω από αυτούς. Διαβάστε άγνωστες λεπτομέρειες και περιστατικά που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις των ίδιων των μουσικών και μάθετε όλες τις πληροφορίες γύρω από τους αγαπημένους σας δίσκους.
    Βασισμένο στη στήλη “Past Tense to Future Tense” του περιοδικού METAL HAMMER, το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εγκυκλοπαίδεια που εξηγεί, αναλύει, αποδομεί και ανασυνθέτει μουσικά έργα που έχουν γράψει ιστορία. Διαβάστε για εμβληματικά έργα των: IRON MAIDEN, MOTÖRHEAD, OZZY OSBOURNE, ΜANOWAR, RUSH, KING DIAMOND, ΜAYHEM και πολλών άλλων, μέσα από τα λόγια των δημιουργών τους.

    Ποιο δισκογραφικό συμβόλαιο υπογράφτηκε κυριολεκτικά με αίμα; Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Manowar και Mercyful Fate σ’ εκείνη τη διαβόητη περιοδεία; Πώς ένα κομμάτι κέικ καθόρισε μια ολόκληρη παραγωγή; Σε ποιο δίσκο τους οι πατέρες του prog metal αναφέρονται σε θελκτικές κοκκινομάλλες μέσω σημάτων Morse; Πως βαφτίστηκε η μεγαλύτερη ακραία μπάντα του πλανήτη; Διασκεδαστικά trivia αλλά και όλο το κλίμα της εποχής, μέσα από πενήντα απολαυστικές συνεντεύξεις, σε 292 σελίδες και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

    Το βιβλίο του METAL HAMMER μόλις κυκλοφόρησε και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Remedy Live Stage στις 22.30 θα έχουμε τη χαρά να το παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας!

    Στο πάνελ, δίπλα στους ανθρώπους του METAL HAMMER, θα έχουμε μαζί μας τον Γιάννη Παπανικολάου (Diviner, Rock 'n' Roll Children) και τον Μανώλη Τσίγκο (Innerwish, Rock 'n' Roll Children), που εκτός από ταλαντούχοι μουσικοί είναι και αφοσιωμένοι μουσικόφιλοι.

    Για πληροφορίες: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – 2109429190 – www.hammerland.gr

    Facebook event

    Σημεία πώλησης: Αθήνα: NO REMORSE, TOP MAN, METAL ERA, SIRENS, KAGMAKIS GUITARS, EAT METAL, METAL HAMMER

    Θεσσαλονίκη: STEEL GALLERY

    Λάρισα: SNUFF

    Κομοτηνή: GRENDEL

    Μετά από την παρουσίαση του βιβλίου, θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο και το release party του νέου δίσκου των Rotting Christ, "The Heretics". Υπενθυμίζουμε ότι η σπουδαία μπάντα κοσμεί το εξώφυλλο του Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί ενώ στις σελίδες του εντύπου, ο frontman Σάκης Τόλης μας μιλά για όλες τις λεπτομέρειες πίσω από το album, για τη ζωή των μελών κάτω από το σανίδι αλλά και για τα σχέδια που κάνουν οι Rotting Christ για το μέλλον τους σε μια τεράστια και αναλυτική συνέντευξη. Παράλληλα συνομιλήσαμε με τον Dayal Patterson, συγγραφέα της επίσημης βιογραφίας "Non Serviam: The Official Story of Rotting Christ" ενώ στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε και την παρουσίαση του "The Heretics" που είναι ο Δίσκος του Μήνα για τον Φεβρουάριο.