Tuesday, 03 December 2019 12:51

THIS.IS.HAMMER.420 - ΔΕΚΕΜΒΡIOΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.420 - ΔΕΚΕΜΒΡIOΣ 2019

    Δεκέμβριος 1984 - Δεκέμβριος 2019. Αδιάκοπα, εδώ και 35 χρόνια, κάθε μήνα το Metal Hammer μιλάει για δίσκους, καταθέτοντας τις υπηρεσίες του και στηρίζοντας σθεναρά το σύνολο της μουσικής που παρακολουθούμε. Για να γιορτάσουμε με ανάλογο τρόπο αυτήν την επέτειο της τεράστιας διαδρομής του εντύπου, στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί ζητήσαμε από 100 σπουδαίους μουσικούς που κινούνται σε κάθε παρακλάδι του χώρου μας, να μας μιλήσουν για τον αγαπημένο δίσκο τους. Να διαλέξουν και να σχολιάσουν το δίσκο που τους άλλαξε την ζωή. Το δίσκο που ως ακροατές τούς σημάδεψε πιο πολύ από κάθε άλλον. Το δίσκο που τους έκανε αυτό που είναι. Το δίσκο που θα λατρεύουν για πάντα. Μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

    Από τις απαντήσεις, τα σχόλια και τις διηγήσεις τους, ασφαλώς καταλαβαίνουμε καλύτερα το ποιοι είναι ως ακροατές και με ποιο τρόπο διαμορφώθηκε η δική τους πορεία στη μουσική. Με τις επιλογές και τις εξιστορήσεις αυτών των 100 μουσικών δημιουργήθηκε το συλλεκτικό τεύχος Δεκεμβρίου και ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε με την καρδιά σας. Σας ευχαριστούμε ολόθερμα που είστε δίπλα μας στη συμπλήρωση των 35 χρόνων διαδρομής του Metal Hammer. Χρόνια πολλά στους αναγνώστες μας! Χρόνια πολλά και στις μουσικές μας! LET THE METAL FLOW!

    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Δεκεμβρίου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    MEΓΑΛΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    35 Χρόνια Μetal Hammer - 100 Moυσικοί Επιλέγουν 100 Αγαπημένους Δίσκους



    ΘΕΜΑΤΑ

    Running Wild, Avatarium, SL Theory, Order of the Ebon Hand, Terminus, Bonzai



    HEAVY LIVIN’

    Bruce Dickinson in Athens
    “Murder in the Front Row” documentary
    Public Stores

    STAGE HAMMER

    Rotting Christ/Moonspell (Θεσσαλονίκη), Annihilator, Queensrÿche, Candlemass, Apocalyptica, Riot V, Pavlov’s Dog, Cloven Hoof, Cult of the Amps Vol. II, Acid Death

    AΦΙΣΕΣ

    MOTÖRHEAD / SUICIDAL ANGELS