Monday, 25 February 2019 23:36

ROTTING CHRIST: Αποχώρησε ο κιθαρίστας GEORGE EMMANUEL

Written by 
    ROTTING CHRIST: Αποχώρησε ο κιθαρίστας GEORGE EMMANUEL

    Μια αλλαγή στη σύνθεσή τους ανακοίνωσαν οι Rotting Christ, με τον νέο δίσκο τους, “The Heretics” να έχει συμπληρώσει ένα δεκαήμερο κυκλοφορίας.

    Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησε από την μπάντα ο κιθαρίστας George Emmanuel που ήταν μέλος των Rotting Christ από το 2013 και το album “Κατά τον δαίμονα εαυτού”.

    Την αλλαγή ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι Rotting Christ στη σελίδα τους στο Facebook: «Αγαπητοί φίλοι,

    «Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε πως τα 6 χρόνια της συνεργασίας μας με τον κιθαρίστα μας, George Emmanuel, δυστυχώς έφτασαν στο τέλος. Τον ευχαριστούμε για την αφοσίωσή του στη μπάντα όλα αυτά τα χρόνια και του ευχόμαστε ειλικρινά ό, τι καλύτερο με το τωρινό του σχήμα, τους Lucifer’s Child. Η μάχη συνεχίζεται!»

    Ο ίδιος ο μουσικός, με τη σειρά του, δήλωσε: «Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα να ανακοινώσω πως το διάρκειας 6 ετών μονοπάτι μου με τους Rotting Christ έχει φτάσει στο τέλος. Με ευγνωμοσύνη και σεβασμό εύχομαι στους Rotting Christ τα καλύτερα για το ταξίδι τους και στέλνω τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μου σε όσους υποστήριξαν τις σκοτεινές τέχνες μου μέσα σ' αυτά τα χρόνια. Είναι ώρα για 'μένα να περπατήσω σ' ένα νέο μονοπάτι, αυτό των Lucifer's Child. Τα λέμε στο δρόμο σύντομα.»

    Μέχρι την παρουσίαση του νέου κιθαρίστα των Rotting Christ, υπενθυμίζουμε ότι το σπουδαίο ελληνικό σχήμα κοσμεί το εξώφυλλο του Metal Hammer Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί. Στην αναλυτική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο ηγέτης της μπάντας, Σάκης Τόλης μπορείτε να διαβάσετε με λεπτομέρεια για όλα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της ενώ στο τμήμα των δισκοκριτικών θα διαβάσετε την άποψή μας για το “The Heretics” που είναι ο Δίσκος του Μήνα για το Φεβρουάριο. Τέλος, το τεύχος Φεβρουαρίου συνοδεύεται και από γιγαντοαφίσα των Rotting Christ.

    Δεν ξεχνάμε, τέλος πως στις 13 Ιουλίου οι Rotting Christ θα βρεθούν στο πλευρό των μυθικών Slayer, ως support στη συναυλία τους στο γήπεδο της Λεωφόρου. Όλες οι πληροφορίες, εδώ. Παρακάτω θυμόμαστε όσα τραγούδια από το “The Heretics” έχουν δημοσιευτεί ως τώρα και ευχόμαστε καλή τύχη στους Rotting Christ και τον George Emmanuel στα μελλοντικά τους projects.