Thursday, 02 May 2019 06:44

THIS.IS.HAMMER.413 - MAΪΟΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.413 - MAΪΟΣ 2019

    The Avengers of Odin.

    Αρματωμένη Τευχάρα! Από την Valhalla ξεκινά η παγκόσμια επιδρομή και ο κόσμος τούς ανήκει! Οι Amon Amarth έχουν νέο studio album, το “Berserker”, και καθώς προετοιμάζουν τα drakkar τους για νέες κατακτήσεις μιλούν σε αποκλειστικότητα στo METAL HAMMER. Οι Σουηδοί Vikings στις σελίδες του τεύχους μας εκμυστηρεύονται τα μυστικά που τους οδηγούν σε κάθε βήμα και πιο ψηλά, θυμούνται την διαδρομή τους μέχρι εδώ, μας ξεναγούν στο «οπλοστάσιο» τους και ατενίζουν το μέλλον με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Επιπλέον, στο αφιέρωμα που ακολουθεί της συνέντευξης, το METAL HAMMER κάνει εντατικά μαθήματα Σκανδιναβικής Ιστορίας και Μυθολογίας μέσα από τα τραγούδια των Amon Amarth. Εδώ διαβάζουμε, ακούμε και μαθαίνουμε! Odin Is Pleased.

    Hard rock λάμψη με λευκό φιδίσιο δέρμα στο δεύτερο εξώφυλλο του εντύπου. Φαίνεται πως θα περάσει καιρός μέχρι ν’ αφήσει ο David Coverdale το μικρόφωνο στην άκρη. Ο θρυλικός performer κυκλοφορεί με τους Whitesnake έναν απολαυστικό νέο δίσκο, το “Flesh & Blood”, και το METAL HAMMER έχει την τιμή να φιλοξενεί μία μεγάλη συνέντευξη με τη φωνή που ερμήνευσε δεκάδες ύμνους και δισκάρες που μας μεγάλωσαν. Βάρα πυρ κατά βούληση, Δάσκαλε!

    Σε άλλα μεγάλα θέματα του νέου τεύχους, έχουμε αποστολή στο Verdun της Γαλλίας όπου έγινε μία από τις πλέον αιματηρές συρράξεις του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο λόγος; Για να συναντήσουμε τους Sabaton στο πεδίο της μάχης, ν’ ακούσουμε πρώτοι το επερχόμενο album τους, “The Great War”, και να συζητήσουμε μαζί τους όλα τα σπουδαία που έπονται από τους Σουηδούς. Ο frontman των Lamb of God, Randy Blythe, μας βάζει στο κλίμα για την επέλαση των Αμερικανών metallers στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου, ενώ ο αυθεντικός drummer των Venom, Abaddon, αναλύει τη 40χρονη ιστορία της ανίερης βρετανικής τριάδας που άλλαξε οριστικά τον metal χάρτη.

    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Μαΐου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ

    Amon Amarth, Whitesnake, Lamb of God, Venom, Sabaton (Αποκλειστικό Studio Report-Aποστολή στη Γαλλία), Idle Hands, Myrath, Arch / Matheos, Aftermath, Darklon, Constantine

    AΦΙΕΡΩΜΑ

    Νορδική Μυθολογία και Ιστορία Μέσα Από τα Τραγούδια των Amon Amarth

    HEAVY LIVIN’

    Helping an Iron Man, Γυαλιά AC/DC

    ΤΗΕ ΜΑGICIAN’S BIRTHDAY

    Klaus Meine

    TEN TON HAMMER

    Olof Wikstrand (Enforcer)

    STAGE HAMMER

    Sleep, Bullet for My Valentine, Naxatras, H.E.A.T., Evergrey, Harakiri for the Sky, U.D.O., Skyclad, Artillery, Ladies of Metal

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE

    Jag Panzer “Ample Destruction”

    ROOTS ‘N’ BRANCHES

    AC/DC

    HORROR

    Acid Death, Possessed, Venom Prison, Exumer

    AΦΙΣΕΣ

    JUDAS PRIEST “Firepower” / 1000MODS “Super Van Vacation”