Sunday, 08 September 2019 19:51

METALLICA: Έρχεται στα Village Cinemas η ταινία "S&M²" για τα 20 χρόνια του θρυλικού δίσκου (trailer)

Written by 
    METALLICA: Έρχεται στα Village Cinemas η ταινία "S&M²" για τα 20 χρόνια του θρυλικού δίσκου (trailer)

    Είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος το πολυσυζητημένο album "S&M", το οποίο κυκλοφόρησαν οι Metallica το 1999 με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Σαν Φρανσίσκο, σε διεύθυνση του Michael Kamen.

    Με αφορμή την επέτειο του δίσκου, έρχεται στους κινηματογράφους η ταινία "S&M²", που φυσικά θα προβληθεί και στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στις 9 του Οκτώβρη.

    Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των Village Cinemas, όπου θα προβληθεί η ταινία, είναι το εξής:

    Village Cinemas @ The Mall Athens: 9 και 13 Οκτωβρίου
    Village Cinemas @ Mediterranean Cosmos Θεσσαλονίκη: 9 Οκτωβρίου
    Village Cinemas στον Βόλο: 9 Οκτωβρίου
    Village Cinemas @ VILLAGE Shopping and more… (Ρέντη): 9 Οκτωβρίου

    Δελτίο Τύπου:

    Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, η Trafalgar Releasing παρουσιάζει στα Village Cinemas την ταινία S&M2, μία επετειακή συναυλία που μετράει 20 χρόνια από το πρωτοποριακό album "S&M" των Metallica μαζί με την San Francisco Symphony.

    Σε αυτή την προβολή θα μπορέσουμε να δούμε ξανά τους Metallica στη σκηνή μαζί με την San Francisco Symphony και τον θρυλικό conductor Michael Tilson Thomas σε ένα show που μαγνητοσκοπήθηκε live στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου. Επίσης δίνει στους Έλληνες fan της μπάντας την μοναδική ευκαιρία να δουν ένα σπουδαίο μουσικό έργο σε μία απολύτως μοντέρνα μεγάλη κινηματογραφική οθόνη.

    Η ταινία S&M2 περιλαμβάνει κλασσικές εκτελέσεις από το album S&M του 1999 καθώς και συμφωνικές version μεταγενέστερων κομματιών των Metallica με τους James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo, San Francisco Symphony και Michael Tilson Thomas στο απόλυτο μουσικό γεγονός.

    Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε όλον τον κόσμο στις 9 και 11 Οκτωβρίου.