Wednesday, 04 November 2020 10:20

ΤΗΙS.IS.HAMMER.431: ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ The Eddie Van Halen Issue

Written by 
    ΤΗΙS.IS.HAMMER.431: ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ The Eddie Van Halen Issue

    The Eddie Van Halen Issue! Σε Δρακόντειους καιρούς! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του τεύχους, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα του Metal Hammer στο Facebook και άμεσα θα σας ενημερώσουμε για το πού υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ. Σας ευχαριστούμε θερμά, γιατί σε δύσκολες εποχές μας επιτρέπετε να βρισκόμαστε στις ζωές σας!



    EDDIE VAN HALEN: Ο Αναντικατάστατος! Αυτός που μέσα σε 102 δευτερόλεπτα άλλαξε τον τρόπο που παίζεται η κιθάρα! Ναι, ο Ed δεν είναι πλέον μαζί μας… αλλά θα είναι πάντα δίπλα μας! Είναι στη μοίρα του να υπάρχει στον κόσμο μας για όσο έστω και ένας ακροατής πάνω στον πλανήτη, θα θέλει να ακούσει τραγουδάρες που τις οδηγούν αψεγάδιαστες υπερηχητικές κιθάρες. Ό,τι υπάρχει εδώ, έναν στόχο έχει. Να γιορτάσει τη διαδρομή και τον ανεξάντλητο πλούτο που μας πρόσφερε. Εδώ θα βρεις τη ζωή του, τη σημασία της παρουσίας του στη μουσική, τις κουβέντες που κατέθεσαν οι σπουδαιότεροι για εκείνον, τα αιωνόβια έργα του, αλλά και μία προσέγγιση στο να καταλάβουμε καλύτερα το υπερόπλο που κατασκεύασε με τα χέρια του, τη θρυλική Frankenstrat. The king is dead… long live King Edward! Για Πάντα!

     


    PARADISE LOST: Ένας από τους ογκόλιθους των ‘90s. Το album που έχει στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά και θα συνεχίσει με χαρακτηριστική ευκολία να το κάνει και σε επόμενες. Ο δίσκος που ήταν μπροστά από την εποχή του και θα είναι πάντα μπροστά από κάθε εποχή. Το “DRACONIAN TIMES”, έγινε φέτος 25 χρονών και οι PARADISE LOST το γιορτάζουν. Εδώ συνομιλήσαμε με τον NICK HOLMES με σκοπό να κάνουμε μία Ιστορική, 100% “Draconian Times” κουβέντα.

     

    ETERNAL CHAMPION: Συνήθως τα σπουδαία και ιδιαίτερα γεγονότα λαμβάνουν χώρα κάθε 4 χρόνια, ή τουλάχιστον έτσι θέλουμε να το βλέπουμε όσοι πάθαμε πλάκα με το “The Armor of Ire”, το πρώτο album των ETERNAL CHAMPION που σήμερα χαιρετίζεται ως “modern classic” στο παραδοσιακό heavy metal και δη όταν αυτό διηγείται ιστορίες για αιματηρές μάχες και κοφτερό ατσάλι. Ο διάδοχος “RAVENING IRON” δεν θα έρθει να διεκδικήσει τον θρόνο αλλά να κάτσει δίπλα στον δοξασμένο αδερφό, και έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει. Ο χρησμός τι προβλέπει; Μόνο ο JASON TARPEY γνωρίζει.

    FATES WARNING: O RAY ALDER μάς ανοίγει χαμογελαστά την καρδιά του και μοιράζεται μαζί μας όλα όσα έλαβαν χώρα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας μετακόμισης συναισθημάτων. Από το απέναντι μπαλκόνι λάμπει μια χαραμάδα φωτός και ακούγονται ανάσες θαλπωρής. Γνώριμες και άγνωστες, γιορτάζουν το παρελθόν. Στολίζοντας το παρόν. Μη γνωρίζοντας το μέλλον τι θα φέρει…


    SODOM: Επικοινωνήσαμε με τον ANGELRIPPER με αφορμή την κυκλοφορία του “GENESIS XIX”, της καινούργιας δουλειάς των θεών SODOM! Το ότι το ψευδώνυμο “Angelripper” τυπώνεται το 2020, αποτελεί μία πεισματάρικη, βλαχαδερή νίκη που μακάρι να κάνει όλους τους μεταλλάδες -ακόμα και όσους δεν έχουν προβληματιστεί ποτέ στη ζωή τους για το νόημα της λέξης “expurse”- χαρούμενους!

    DARK TRANQUILLITY: Ένας δίσκος τους είναι πάντα μία ευχάριστη υπόθεση (άσχετα αν είναι για αποθέωση ή όχι), ιδίως όταν έρχεται σε μία εποχή που έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε νέες κυκλοφορίες από αγαπημένες μπάντες. Το “MOMENT”, έρχεται πάνω στην πιο κατάλληλη στιγμή, για να μας αποτραβήξει λίγο από την πραγματικότητα και να μας μεταφέρει στον γνώριμο και οικείο κόσμο των Σουηδών. Επικοινωνήσαμε με τον πάντα ευδιάθετο και ορεξάτο MIKAEL STANNE, για να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το album, για το πώς είναι να παίζεις με ένα σχεδόν νέο line-up αλλά και για την αναπόφευκτη και αχρείαστη σύγκριση με τους In Flames.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ: EDDIE VAN HALEN, PARADISE LOST, FATES WARNING, ETERNAL CHAMPION, JADED STAR, DARK TRANQUILLITY, SODOM, DEAD LORD, HAKEN, WYTCH HAZEL, UNLEASH THE ARCHERS, HEATHEN, SUPREME UNBEING, PALLBEARER, HAMMERFALL, FULL HOUSE BREW CREW, DEATH DEALER, MARIALENA  

    ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ: HEAVY LIVING (συνέντευξη για την ταινία “Phil Lynott: Songs For While I’m Away”), PAST TENSE TO FUTURE TENSE (Sanctuary “Into the Mirror Black”), BELZEBUBS, HELLENIC ASSAULT, SUB TERRA, ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ



    HORROR: CONTRARIAN, SIX FEET UNDER, SOLSTAFIR, BENEDICTION

    ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ: VENOM, LED ZEPPELIN

    Το τεύχος Νοεμβρίου κυκλοφορεί στα περίπτερα της χώρας και επίσης μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ.