Friday, 06 November 2020 07:51

YOTH IRIA: Νέο videoclip και όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο studio album

Written by 
    YOTH IRIA: Νέο videoclip και όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο studio album

    Ένα καινούριο videoclip εμφάνισαν οι Yoth Iria οι οποίοι αποτελούνται από ηχηρά ονόματα βετεράνων μουσικών της black metal σκηνής. Το video αφορά το τραγούδι “The Red Crown Turns Black” και εδώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε αλλά και να μάθετε όλες τις σχετικές πληροφορίες για τον δίσκο που θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του 2021.

    Το δελτίο τύπου από το συγκρότημα έχει τις χρήσιμες πληροφορίες που αξίζει να γνωρίζουμε:
    Οι YOTH IRIA επανέρχονται στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του ΕΡUnder his sway”, με το νέο τους video clip για το τραγούδι "The Red Crown turns Blackαπό το επερχόμενο album τους “As the flame withers” που θα κυκλοφορήσει σε CD/LP από την Πολωνική Pagan Records στις 25 Ιανουαρίου 2021. Το concept του βίντεο αφορά την μεταμόρφωση από το θνητό στο αθάνατο μέσω της επαφής με την σκοτεινή θεότητα Amun. Η μπάντα, αποτελούμενη από τους βετεράνους Jim Mutilator (πρώην ROTTING CHRIST, VARATHRON) και The Magus (NECROMANTIA, THOU ART LORD, πρώην ROTTING CHRIST κ.α.) συνδυάζει το old school black metal με σύγχρονα στοιχεία και γνώμονα την σκοτεινή ατμόσφαιρα και την βαθιά αποκρυφιστική θεματολογία όσον αφορά στους στίχους.


    Το album ηχογραφήθηκε εξ’ολοκλήρου στο Pentagram Studio από τον George Emmanuel (LUCIFER’S CHILD), ο οποίος έχει αναλάβει και τα κιθαριστικά καθήκοντα στην μπάντα ως session μουσικός, και περιέχει τα εξής τραγούδια:

    1. The Great Hunter
    2. Yoth Iria
    3. Hermetical Code
    4. The Mantis
    5. The Red Crown Turns Black
    6. Unborn, Undead, Eternal
    7. Tyrants
    8. The Luciferian