Wednesday, 23 June 2021 21:12

STRAY GODS: Το νέο εγχείρημα του Bob Katsionis είναι εδώ - Πότε κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος

Written by 
    STRAY GODS: Το νέο εγχείρημα του Bob Katsionis είναι εδώ - Πότε κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος

    Οι Stray Gods είναι το νέο εγχείρημα του Bob Katsionis και είναι επηρεασμένο από τους Iron Maiden!

    Μάλιστα, ο πρώτος δίσκος του νέου σχήματος είναι έτοιμος και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

    Επίσης, το ντεμπούτο θα δοθεί στην κυκλοφορία μέσω της Symmetric Records

    Όπως λέει ο ίδιος ο Bob Katsionis όλα ξεκίνησαν κατά το δεύτερο lockdown λόγω κορονοϊού όταν «πήρα μια Fender κιθάρα, την έβαλα σε έναν Marshall και άρχισα να γράφω κάποιες ιδέες στο στυλ των Iron Maiden, τελείως “για πλάκα” και τη χαρά της δημιουργίας! Ήταν κάτι που πάντα ήθελα να κάνω αλλά δεν έβρισκα το χρόνο. Μία εβδομάδα αργότερα είχα υλικό για έναν ολόκληρο δίσκο, οπότε και άρχισα να ψάχνω για τους κατάλληλους συνεργάτες ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

    Έτσι, ντράμερ έγινε ο Thanos Pappas των Scar Of The Sun, το μπάσο ανέλαβε ο Gus Macricostas που παίζει τώρα με την μπάντα του Biff Byfford (Saxon), στα φωνητικά είναι ο Artur Almeida των Attick Demons και, τέλος, κάποια guest solos ανέλαβε ο Dan Baune (Monument/Lost Sanctuary).

    Φυσικά, κιθάρες και πλήκτρα έχει αναλάβει ο Bob Katsionis.

    «Ξεκίνησα να ακούω heavy metal το 1988, ένα βράδυ είδα το “Can I Play With Madness” στο MTV και νιώθω ότι αυτό το άλμπουμ είναι ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε αυτή την μπάντα που ουσιαστικά καθόρισε το μέλλον και τη ζωή μου. Και επίσης ένας από τους πιο “ειλικρινείς” δίσκους που έχω κυκλοφορήσει ποτέ μου» καταλήγει ο ίδιος αναφορικά με το νέο του πόνημα.