Monday, 25 July 2022 13:43

KIVA: “From the ego of our ancestors” live video

Written by 
    KIVA: “From the ego of our ancestors” live video

    Οι Kiva προέρχονται από το πάντα ανήσυχο καλλιτεχνικά underground metal της χώρας και οι επιδόσεις τους στον post – sludge προσανατολισμό που εμφανίζουν στο video για το τραγούδι “From the ego of our ancestors”, μας κάνουν να στρέφουμε το βλέμμα με ενδιαφέρον σε όσα μελλοντικά θα προσφέρουν στον χώρο μας.



    Το Δελτίου Τύπου του συγκροτήματος έχει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες ώστε να μας βάλει στο πνεύμα τους:

    Βυθιζόμενοι στις μουσικές τελετουργίες που διευρύνουν τον νου, οι KIVA γεμίζουν κάθε κενό και βουβό χώρο με ένα κράμα από post/sludge ήχους για να μεταμορφώσουν τις μελωδίες τους σε απόκοσμα και μοναδικά μουσικά τοπία. Προερχόμενοι από τις τάξεις των Amniac, Spacement, Allochiria & Mind Ripple, το κουαρτέτο με έδρα την Αθήνα σχηματίστηκε το 2021 και επεκτείνεται σταθερά σε μια υπολογίσιμη δύναμη της underground σκηνής. Ο ήχος τους κινείται στα μονοπάτια των Isis, Amenra, The Ocean & Cult of Luna.

    Αυτή την περίοδο τους πετυχαίνουμε στην προ-παραγωγή για το ντεπούτο άλμπουμ τους ενώ παράλληλα έδωσαν στη δημοσιότητα ένα live βίντεο του κομματιού “From the ego of our ancestors”, γυρισμένο και ηχογραφημένο στο U217 Studio.


    • Δημήτρης: Φωνή (Spacement, ex-Amniac)
    • Αντώνης: Κιθάρα (ex-Amniac)
    • Γιώργος: Μπάσο (Mind Ripple)
    • Στέφανος: Τύμπανα (Allochiria, Valetta Str Project)

    FB: https://www.facebook.com/kivabandgr
    IG: https://www.instagram.com/kivabandgr
    YT: https://bit.ly/3xcp4JZ
    BC: https://kivabandgr.bandcamp.com