Tuesday, 25 April 2023 14:42

SPIRAL METH & DISHARMONY & TELMA: Κοινή συναυλία τον Μάιο στην Αθήνα

Written by 
  SPIRAL METH & DISHARMONY & TELMA: Κοινή συναυλία τον Μάιο στην Αθήνα

  Τρία συγκροτήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία συναυλία που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

  Ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

  Η Angels PR Worldwide Music Promotion παρουσιάζει τρεις εξαιρετικές μπάντες, σε μια βραδιά που δεν πρέπει να λείπει κανείς! Οι Αθηναίοι alternative/progsters SPIRAL METH, οι επίσης Αθηναίοι heavy/doomsters DISHARMONY και οι Λαρισαίοι modern metallers TELMA, ανεβαίνουν στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS το Σάββατο 20 Μαΐου, ώστε με παλιά και νέα τους τραγούδια να συνθέσουν το πάζλ μιας από τις πιο δυναμικές βραδιές στην πόλη. Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, εμείς ρίχνουμε την ψήφο μας στην Ελληνική σκηνή! 
   
  Σάββατο 20 Μαΐου 
  ΙΛΙΟΝ PLUS 
  Πατησίων & Κορδιγκτώνος 17 – Αθήνα 
  Doors open 20:30 


  Εισιτήρια 
  Προπώληση 8 € 
  Ταμείο 10 € 
   
  Προπώληση: πληροφορίες στις σελίδες facebook των συγκροτημάτων  
  https://www.facebook.com/SpiralMeth 
  https://www.facebook.com/disharmony.gr 
  https://www.facebook.com/TelmaBand

  Facebook event

  SPIRAL METH 
  Οι SPIRAL METH, είναι ένα Αθηναϊκό alternative progressive metal μουσικό συγκρότημα, που συνδιάζει με μοναδικό τρόπο το πάθος των τεσσάρων μουσικών που απαρτίζουν το σχήμα, για πολυεπίπεδες και ατμοσφαιρικές συνθέσεις. Χαρακτηριστικό των τραγουδιών τους είναι τα θηριώδη, τεράστια riff,  τα συγκλονιστικά φωνητικά, η προβοκατόρικη θεματολογία, τα μονά μέτρα, οι πολυρυθμίες.  Όλα αυτά τα στοιχεία συνδιασμένα άρτια, κατορθώνουν να παράγουν ένα heavy αλλά συγχρόνως ευαίσθητο αποτέλεσμα, να δημιουργούν τέχνη που εγείρει σκοτεινές πτυχές, που ενοχλεί και προκαλεί.  
  Στο τέλος της ημέρας δημιουργούν τις δικές τους νόρμες διότι εμβαθύνουν με λεπτομέρεια στα μουσικά συστατικά του κάθε μέλους και στέκονται με ειλικρίνεια μπροστά στα εκάστοτε hype. Η μουσική των Spiral Meth είναι μια συνεχή μάχη του φωτός με το σκοτάδι. Είναι ένα street metal soundtrack!  
  Πριν από ένα περίπου χρόνο κυκλοφόρησε (self-release) το πρώτο full length άλμπουμ «BLUES FOR THE SUPERHUMAN». Έχουν κυκλοφορήσει video clips των τραγουδιών Spiral Breath και I, Mermaid. 
  Το άλμπουμ τους έχει δεχθεί καταπληκτικές κριτικές από εγχώριο και ξένο τύπο και έχει ψηφιστεί από το metal hammer μέσα στα καλύτερα ελληνικά metal άμπουμ του 2022.  
  Οι Spiral Meth είναι: Σταύρος Def Παπαδάκης – guitars, Kώστας Έξαρχος – lead vocals, Τάσος Kακογιάννης – bass, backing vocals, Περικλής Ρούσσης – drums, percussions 


    
   DISHARMONY 
  Χάος και Τάξη. Συναίσθημα και Ωμότητα. Ψυχή και Σάρκα. Φως και Σκοτάδι...
  Η ελευθερία να συνδυάζεις όλα τα είδητης μουσικής με τους νόμους του Metal είναι η κύρια ιδέα πίσω από το σχήμα των DISHARMONY.
  Οι DISHARMONY είναι μια metal μπάντα που λατρεύει να αναμειγνύει 
  Πολλά είδη στη μουσική της. Το 2014, η μπάντα κυκλοφόρησε τον ντεμπούτο CD με τίτλο "SHADES OF INSANITY" (2014, Noisehead Records), και ακολούθως ένα δεύτερο CD, "THE ABYSS NOIR" (2017, Grimm Distribution) - και τα δύο έλαβαν ένα μεγάλο αριθμό εξαιρετικών κριτικών από ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη – ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες για συγκροτήματα όπως οι θρυλικοί SANCTUARY και ARCH ENEMY, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, και έχουν επίσης εμφανιστεί σε πολλές άλλες συναυλίες/φεστιβάλ. Πρόσφατα, η μπάντα κυκλοφόρησε το τρίτο full-length album, με τίτλο "GODS MADE OF FLESH" (2022, Grimm Distribution), το οποίο έχει ήδη συμπεριληφθεί από πολλούς συντάκτες στα καλύτερα άλμπουμ του 2022.
  Line-up: Χρήστος Κουνέλης – vocal, Γιάννης Καρουσιώτης – guitar, Δημήτρης Μουτογιαννος – guitar. Παναγιώτης Γκατσόπουλος – bass, Νίκος Μοίρας - drums

  TELMA  
  Οι Telma είναι μία modern metal πενταμελή μπάντα από τη Λάρισα. Δημιουργήθηκαν το 2021 με γνώμονα το πάθος τους για heavy μουσική και τον ισχυρό σκοπό να δώσουν φωνή στις εσωτερικές συγκρούσεις που όλοι παλεύουν, μέσω των τραγουδιών τους.
  Οι πέντε τους καταφέρνουν να προσφέρουν ένα μοναδικό μείγμα από old school φωνητικά, heavy κιθάρες και μπασογραμμές, μαζί με εκλεπτυσμένα και groovy τύμπανα. Μουσικά είναι επηρεασμένοι από συγκροτήματα όπως Pantera, Metallica, Slipknot, Trivium, Alice In Chains, Linkin Park και Godsmack. Τον Αύγουστο του 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Eternal”, το οποίο αποτελείται από οκτώ κομμάτια, τρία εκ των οποίων είναι διαθέσιμα και σε βίντεοκλιπ στο YouTube κανάλι τους. Το “Eternal” έχει κυκλοφορήσει διαδικτυακά σε όλες τις πλατφόρμες, σε φυσική μορφή και πρόσφατα και σε 12’’ βινύλιο.