Friday, 30 June 2023 14:31

ASKING ALEXANDRIA: Έσπασε το πόδι του ο drummer, ακυρώσαν την περιοδεία, δεν θα μπορέσουν να παίξουν στο Rockwave Festival

Written by 
    ASKING ALEXANDRIA: Έσπασε το πόδι του ο drummer, ακυρώσαν την περιοδεία, δεν θα μπορέσουν να παίξουν στο Rockwave Festival

    Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ο James Cassells, drummer των βρεττανών Asking Alexandria με αποτέλεσμα το σχήμα να αποφασίσει να μην συνεχίσει την περιοδεία του και να μην τους δούμε στο Rockwave festival στις 7 Ιουλίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.



    Η ανακοίνωση των Asking Alexandria:

    Αφού είδε έναν άλλο ειδικό εδώ στην Εσθονία, ο James έλαβε την ιατρική συμβουλή να ξεκουράσει το σπασμένο του πόδι. Το να παίζει ντραμς δεν είναι μια επιλογή για αυτόν αυτή τη στιγμή. Έχοντας πει αυτό ο γιατρός, δεν μας δόθηκε άλλη επιλογή από το να ακυρώσουμε την υπόλοιπη ευρωπαϊκή περιοδεία. Το κύριο μέλημά μας τώρα είναι να σηκώσουμε τον James ξανά στα πόδια του και να παίξουμε ξανά τύμπανα χωρίς να προκαλέσουμε μακροπρόθεσμη ζημιά στη διαδικασία ανάρρωσης.

    Και πάλι, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την αγάπη, την υποστήριξη και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.
    Danny, Ben, James, Sam και Cameron.

    Η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών του Rockwave Festival λέει τα εξής:

    Αγαπητοί Rockwavers,
    Σας ενημερώνουμε ότι λόγω σοβαρού τραυματισμού μέλους των Asking Alexandria, το συγκρότημα δυστυχώς δεν είναι εφικτό να εμφανιστεί στο Rockwave Festival | 07.07.23. To υπόλοιπο πρόγραμμα του Rockwave Festival θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως έχει ανακοινωθεί. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον James.