Saturday, 01 July 2023 10:49

AETHERIAN: "Soulriver" videoclip από τον επερχόμενο δίσκο "At Storm's Edge"

Written by 
    AETHERIAN: "Soulriver" videoclip από τον επερχόμενο δίσκο "At Storm's Edge"

    Σημαιοφόροι στον ήχο τους! Προ των πυλών βρίσκεται ο καινούριος δίσκος των Aetherian ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου. Ο τίτλος του είναι "At Storm's Edge" και το περιεχόμενο του μας δίνει άριστο υλικό ώστε να κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα μαζί τους που θα την βρείτε στο τεύχος Ιουλίου του Metal Hammer. Εδώ βλέπουμε το videoclip για το τραγούδι "Soulriver" και θυμόμαστε τα δυο πρώτα τραγούδια που εμφάνισαν από το επερχόμενο album.

    Στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία υπάρχουν οι παρακάτω πληροφορίες.

    "Soulriver" είναι το όνομα του τρίτου single που κυκλοφορούν οι melodic death metallers Aetherian, παρμένο από τον επερχόμενο τους δίσκο "At Storm's Edge", ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου από την Γερμανική Lifeforce Records. Το κομμάτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια συναισθηματική κατάδυση στο βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μας, όπου το ταξίδι προς τον ποταμό ισοδυναμεί με την αναζήτηση της λύτρωσης. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Devasoundz studios με παραγωγό τον Φώτη Benardo (Nightfall, ex- Septic Flesh). Ο πίνακας που χρησιμοποιήθηκε για το εξώφυλλο λέγεται “Les Fleurs du Mal” και είναι ζωγραφισμένος απο τον Γάλλο καλλιτέχνη Yoann Lossel.

    Το καινούργιο logo της μπάντας το έχει επιμεληθεί ο Christophe Szpajdel και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τους Aetherian. Το "Soulriver" κυκλοφορεί στις 30 Ιουνίου μαζί με ένα video clip γυρισμένο από τους NAPAN Visual Arts Studio.

    "Κάθε μονοπάτι αναπόφευκτά συναντά έναν ποταμό δύσκολο να διασχιστεί. Το τρεχούμενο νερό παρασέρνειτα περιττά βάρη και ξεπλένει όσα δεν μπορεί να πάρει μαζί του. Τι μυστικά θα μπορούσαν να ξεκλειδωθούν καιτι θα μπορούσε να ανακαλύψει κάποιος όταν συναντήσει την πηγή;"

    Εδώ βλέπουμε το videoclip για το τραγούδι "Soulriver".

    Ακολουθήστε το συγκρότημα
    FACEBOOK
    INSTAGRAM

    Εδώ ακούμε και βλέπουμε το δεύτερο single των Aetherian που έχει τον τίτλο "Πυρ Αέναον".

     Εδώ ακούμε και βλέπουμε το πρώτο single του σχήματος για το τραγούδι “Army of Gaia”.