Monday, 04 March 2024 10:08

ACHELOUS: 14 Απριλίου live στην Πάτρα μαζί με Servants To The Tide και Infertale

Written by 
    ACHELOUS: 14 Απριλίου live στην Πάτρα μαζί με Servants To The Tide και Infertale

    Στην Πάτρα θα βρεθούνε για live των Απρίλιο οι Αθηναίοι Achelous και μαζί τους στο ρόλο των support acts θα έχουν οι Servants To The Tide και οι Infertale.



    Τις λεπτομέρειες της live βραδιάς μας τις δίνουν οι διοργανωτές του live στην Πάτρα.

    Σε μια εποχή που το ελληνικό epic/heavy metal επαναπροσδιορίζεται κυκλοφορώντας σπουδαίες δουλειές, οι Αθηναίοι Achelous φωνάζουν παρόν. Δε θα ήταν υπερβολή  να λέγαμε ότι αποτελούν ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα της εγχώριας underground σκηνής. Στα περισσότερο από 10 χρόνια ενεργής παρουσίας τους στον χώρο έχουν καταφέρει σπουδαία διαδρομή κερδίζοντας κοινό, παρουσίες σε ιστορικά stages, festivals καθώς και εμφανίσεις στο εξωτερικό. Το 2024 τους ‘’βρίσκει’’ να επιστρέφουν δυναμικά στην underground metal σκηνή με το τρίτο full lenght album τους "Tower of High Sorcery", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου μέσω της No Remorse Records. Μετά τα "Macedon" (2018) και "The Icewind Chronicles" (2022), που αποτέλεσε μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες στον ήχο παγκοσμίως, φιλοδοξούν να μας τρελάνουν με ατόφιο ατσάλι γι αυτό κι έρχονται για πρώτη φορά στην πόλη μας και τον σύλλογο μας! Η Πάτρα μετά το προγραμματισμένο release party της Αθήνας θα έχει την τιμή να είναι η 2η ελληνική πόλη λιγο πριν την βαλκανική τουρνέ τους κ αφότου θριαμβεύσουν στο Open The Gates Festival στην Κύπρο στις 5&6 Απριλίου.
    Όμως το heavy metal party που σας υποσχόμαστε δεν σταματά εδώ, καθώς οι Achelous φέρνουν μαζί τους Γερμανούς epic doom metallers Servants To The Tide στο πρώτο ομώνυμο δισκογραφικό τους βήμα μέσω της No Remorse Records. Σκοτεινοί και με συναίσθημα στον ήχο τους σίγουρα θα ‘’γεμίσουν’’ ηχόχρωμα την νύχτα μας.
    Ο σύλλογος πιστός στις αρχές του θα δώσει την σκυτάλη σε ακόμα ένα τοπικό heavy metal project να ‘’ζεστάνει’’ πρώτο την βραδιά μας στις 14.04.24 γι αυτό και οι  Infertale λίγο πριν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα μας συστηθούν με ένα power υποσχόμενο set.
    Ένα βράδυ γιορτή στο εγχώριο και μη heavy metal, ένα βράδυ που οι λάτρεις του επικού σίγουρα θα γουστάρουν και θα έχουν να θυμούνται. Αλήθεια πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά που ζήσαμε κάτι ανάλογο στην πόλη; Σας περιμένουμε!