Sunday, 08 May 2016 20:10

AC/DC-Axl Rose: Videos από την πρώτη συναυλία

Written by 
    AC/DC-Axl Rose: Videos από την πρώτη συναυλία

    Χθες βράδυ έλαβε χώρα στη Λισαβόνα η πρώτη συναυλία των AC/DC με τον Axl Rose στο μικρόφωνο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε σε ερασιτεχνικά video ορισμένα από τα τραγούδια καθώς και το setlist της εμφάνισης.


    01. Rock Or Bust
    02. Shoot To Thrill
    03. Hell Ain't A Bad Place To Be
    04. Back In Black
    05. Got Some Rock & Roll Thunder
    06. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
    07. Rock 'N' Roll Damnation
    08. Thunderstruck
    09. High Voltage
    10. Rock 'N' Roll Train
    11. Hells Bells
    12. Given The Dog A Bone
    13. Sin City
    14. You Shook Me All Night Long
    15. Shot Down In Flames
    16. Have A Drink On Me
    17. T.N.T.
    18. Whole Lotta Rosie
    19. Let There Be Rock
    20. Highway To Hell
    21. Riff Raff
    22. For Those About to Rock (We Salute You)