Wednesday, 30 January 2019 09:41

BRIAN JOHNSON: «Ναι, θα είμαι στο νέο album των AC/DC!»

Written by 
    BRIAN JOHNSON: «Ναι, θα είμαι στο νέο album των AC/DC!»

    Επιτέλους, το παραδέχθηκε, και τώρα περιμένουμε το πότε! Η μεγαλύτερη rock 'n' roll μπάντα του κόσμου, οι AC/DC, όχι μόνο ετοιμάζει νέο album, αλλά σ' αυτό θα τραγουδά και ο Brian Johnson, ο οποίος ήταν εκτός συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.

    Yπενθυμίζουμε πως τον κύκλο της περιοδείας για το τελευταίο τους album, "Rock or Bust" (2014), έκλεισε ο Axl Rose των Guns n' Roses, με τον Johnson να τίθεται ξαφνικά εκτός συγκροτήματος μετά από 34 χρόνια προσφοράς και επιτυχίας, λόγω κάποιων ακουστικών του προβλημάτων.

    Η φήμη για την επιστροφή του τραγουδιστή από το Newcastle κυκλοφορεί εδώ και μήνες, καθώς ο Brian εθεάθη σε φωτογραφίες έξω από το studio τους στο Vancouver, μαζί με τον επίσης αποκομμένο drummer τους Phil Rudd, και τους Angus Young και Stevie Young (ανιψιός του Angus και κιθαρίστας της μπάντας μετά τα προβλήματα υγείας και κατ' επέκταση το θάνατο του Malcolm).



    Ο Brian επιβεβαίωσε την ανάμιξή του στο επόμενο δισκογραφικό βήμα των AC/DC, όταν συναντήθηκε τυχαία με την ιστορική grindcore μπάντα των Terrorizer (με τον Pete Sandoval των Morbid Angel στα τύμπανα) στο αεροδρόμιο της Florida, λέγοντάς τους πως όντως θα τραγουδήσει στο δίσκο και ότι βαρέθηκε να το αρνείται συνεχώς!

    Ανυπομονούμε για τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τους AC/DC, όπως και το αν ο Cliff Williams θα παίξει το μπάσο στο album, καθώς είχε δηλώσει πως θα αποσυρθεί μετά την περιοδεία του "Rock or Bust".