Wednesday, 23 January 2019 18:17

KING DIAMOND: “Arrival” (νέο live video)

Written by 
    KING DIAMOND: “Arrival” (νέο live video)

    Σε δύο ημέρες κυκλοφορεί ο νέος live δίσκος/DVD/Blu-ray του King Diamond, “Songs for the Dead Live” μέσω της Metal Blade.

    Το album αποτελείται από δύο πλήρεις συναυλίες του Βασιλιά του Horror στο Fillmore της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το Νοέμβριο του 2015 και στο μεγάλο φεστιβάλ Graspop Metal Meeting στο Βέλγιο τον Ιούνιο του 2016. Το setlist των δύο συναυλιών είναι σχεδόν πανομοιότυπο καθώς οι King Diamond έπαιξαν 18 τραγούδια, με πολλές κλασικές στιγμές της δισκογραφίας των ιδίων αλλά και των Mercyful Fate, και ολόκληρο το μνημειώδες “Abigail” του 1987.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση του αγαπημένου “Arrival” στη σκηνή The Fillmore.

    Με βασική αφορμή την κυκλοφορία του “Songs for the Dead Live”, ο King Diamond δεν θα μπορούσε να μη συνομιλήσει με το Metal Hammer. Στην αναλυτική συνέντευξη που θα βρείτε στις σελίδες του τεύχους Ιανουαρίου που κυκλοφορεί, ο Δανός γίγαντας μιλά για το live album του και την περιοδεία κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκε, βουτά στο ένδοξο παρελθόν του παίρνοντας πάτημα από την παρουσίαση ολόκληρου του “Abigail” σε αυτήν, ενώ μας βάζει στην πρίζα και για το νέο studio album του. Στο τμήμα των δισκοκριτικών, φυσικά, θα διαβάσετε και την άποψή μας για το “Songs for the Dead Live”.

    Παρακάτω θυμόμαστε και τα υπόλοιπα live videos που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα.