Wednesday, 31 March 2021 20:46

BODOM AFTER MIDNIGHT: "Paint The Sky With Blood" (νέο τραγούδι&videoclip) - Έρχεται EP-φόρος τιμής στον Alexi Laiho

Written by 
    BODOM AFTER MIDNIGHT: "Paint The Sky With Blood" (νέο τραγούδι&videoclip) - Έρχεται EP-φόρος τιμής στον Alexi Laiho

    To νέο κομμάτι "Paint The Sky With Blood" κυκλοφόρησαν οι Bodom After Midnight, η μπάντα που είχε δημιουργήσει ο πρώην τραγουδιστής και κιθαρίστας των Children of Bodom, Alexi Laiho.

    Το κομμάτι θα συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο EP που θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου μέσω της Napalm Records και είχε ηχογραφηθεί το 2020 στη Φινλανδία και στόχος ήταν να αποτελέσει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για τους Bodom After Midnight.

    Ωστόσο, στις 29 Δεκεμβρίου ο Laiho έφυγε από τη ζωή και τώρα το συγκρότημα με την κυκλοφορία του EP αυτού θέλει να τιμήσει έναν καλλιτέχνη που κατάφερε να ξεχωρίσει.

    Όσον αφορά στο EP, αυτό θα αποτελείται από τρία κομμάτια, θα τιτλοφορείται "Paint The Sky With Blood" και θα είναι διάρκειας 14 λεπτών.

    Προς το παρόν, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το ομότιτλο κομμάτι και videoclip για αυτό:

    "Paint The Sky With Blood" track listing

    01. Paint The Sky With Blood
    02. Payback's A Bitch
    03. Where Dead Angels Lie (DISSECTION cover)

    Υπενθυμίζεται πως ο Alexi Laiho κατέληξε στην ηλικία των 41 ετών και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας επί χρόνια.

    «Με βαριά καρδιά και μεγάλη λύπη, ανακοινώνουμε το θάνατο του Alexi Laiho. Είμαστε συντετριμμένοι και λυπημένοι από τον ξαφνικό χαμό του καλού μας φίλου και μέλος του γκρουπ. Το ταξίδι μας ως συγκρότημα είχε μόλις ξεκινήσει, οπότε δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το σοκ και την απέραντη θλίψη που νιώθουμε. Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί ειρηνικά, θα μας λείπεις παντοτινά. Σε αγαπάμε αδελφέ μας.

    Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στην οικογένειά του. Δεν θα δοθούν περαιτέρω ανακοινώσεις ούτε συνεντεύξεις αυτή την στιγμή. Ζητάμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε αυτή την τρομερή κατάσταση με ιδιωτικότητα.

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξη σας. Daniel, Mitja & Waltteri» είχε γράψει τότε το συγκρότημα.