Sunday, 23 October 2016 07:13

LAMB OF GOD: “The Duke” (νέο, ακυκλοφόρητο κομμάτι)

Written by 
    LAMB OF GOD: “The Duke” (νέο, ακυκλοφόρητο κομμάτι)

    Όπως είναι γνωστό, οι Lamb of God πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου (και μια εβδομάδα μετά σε βινύλιο) μέσω της Epic το EP “The Duke” που αφιερώνουν στη μνήμη του οπαδού τους Wayne Ford που διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2010 και απεβίωσε πέντε χρόνια αργότερα σε ηλικία μόλις 33 ετών.

    Το ομώνυμο κομμάτι του EP, ηχογραφήθηκε στη διάρκεια της παραγωγής του πρόσφατου, περσινού δίσκου της μπάντας, “VII: Sturm und Drang”. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα κομμάτια του, όμως κατάφερε να βρει το δρόμο του στο EP και οι στίχοι του, σύμφωνα με τον Randy Blythe, αναφέρονται προφανώς στον Wayne Ford τον οποίο πρωτοσυνάντησε στο show των Lamb of God στο Phoenix το 2012, ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας του και τη μάχη που δίνει για να το ξεπεράσει και τελικά κρατήθηκαν σε επαφή μέχρι το τέλος.

    Μάλιστα παρακάτω μπορείτε να δειτε σε video (με αφηγητή τον ίδιο τον τραγουδιστή) την εξιστόρηση της γνωριμίας του Blythe με τον Ford, της σχέσης που ανέπτυξαν και της δημιουργίας τελικά του τραγουδιού στη μνήμη του.

    Track listing:

    01. The Duke
    02. Culling
    03. Still Echoes (live at Rock Am Ring)
    04. 512 (live at Rock Am Ring)
    05. Engage The Fear Machine (live at Bonnaroo)