Monday, 03 June 2019 13:08

THIS.IS.HAMMER.414 - IOYNIOΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.414 - IOYNIOΣ 2019

    Reign in Athens!

    Έφτασε η μεγάλη στιγμή. Οι Μονάρχες του Thrash Metal, Slayer, έρχονται για μία τελευταία φορά στην Ελλάδα το Σάββατο 13 Ιουλίου, στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ως headliners του AthensRocks Festival. Το ΜΕΤΑL HAMMER κάνει το καθήκον του και με αφορμή την αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Σφαγέων, έχει ετοιμάσει το απόλυτο συλλεκτικό Slayer αφιέρωμα. Όλη η δισκογραφία, οι προσωπικότητες, τα γεγονότα, η επιρροή τους στο μεταλλικό οικοδόμημα, η αισθητική, το controversy, οι συναυλίες στην Ελλάδα, όπως και μία συνέντευξη με τη διοργανώτρια του festival, Νανά Τράντου, ώστε να είμαστε άπαντες διαβασμένοι στην πολυαναμενόμενη τελευταία συναυλία ενός metal θρύλου. Fuckin’ Slayer!  



    Επιτέλους, οι Alice in Chains έρχονται στην Ελλάδα! Το ιστορικό και σκληρότερο συγκρότημα της περιβόητης σκηνής του Seattle, οι τελευταίοι επιζήσαντες της γενιάς τους, θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού τη Δευτέρα 24 Ιουνίου για μία μοναδική συναυλία, και έτσι τους συναντάμε στο δεύτερο εξώφυλλο του τεύχους Ιουνίου. Ο αρχηγός των Alice in Chains, Jerry Cantrell, παραχωρεί στο METAL HAMMER μία αποκλειστική, σπάνια συνέντευξη για το παρόν και την πλούσια ιστορία της μεγάλης αυτής μπάντας.

     

    Ο συναυλιακός οργασμός του καλοκαιριού δεν σταματά εδώ. Ένα νέο festival πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο κέντρο της Αθήνας, αφιερωμένο στην ελληνική σκηνή, και μ' επίκεντρο το Piraeus Academy 117 και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων θα ραγίσει τα τσιμέντα της Μητρόπολης. Το Urban Athens Festival ήρθε για να μείνει. Έχοντας μία ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στον εγχώριο σκληρό ήχο, το Σάββατο 6 Ιουλίου με τις μπαντάρες των Septicflesh, Nightstalker, Poem, Acid Death, Foray Between Ocean, Enemy of Reality και Automaton, συζητούμε με τους Σωτήρη Βαγενά (Septicflesh) και Aντρέα Λάγιο (Nightstalker) γι' αυτή τηv ιδιαίτερη επί σκηνής συνάντηση, όπως φυσικά και με τον διοργανωτή και εμπνευστή του festival, Νίκο Λώρη, γι' αυτό το νέο εγχείρημα αλλά και για τα σχέδιά του για το Rockwave του 2020.

    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Ioυνίου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ

    Slayer, Alice in Chains, Urban Athens Festival (Septicflesh, Nightstalker, Poem, Αcid Death, Foray Between Ocean, Enemy of Reality, Automaton), Clutch, Demons and Wizards, Diviner, Hypnotic Nausea

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    Τα Καλύτερα Tattoo Studios στην Ελλάδα

    HEAVY LIVIN’

    Aherusia - «Προμηθέας - Εφτά Αρχές Στο Να Είναι Κανείς Ανίκητος»

    STAGE HAMMER

    Manowar (Στουτγκάρδη), Rock in Dio Vol. 9, Rotting Christ (Πάτρα), Watain, Voices of the Mist Vol. 4, Enslaved, Full House Brew Crew, Witchfynde, Idle Hands, Sober on Tuxedos

    HORROR

    October Tide, Belzebubs, Fleshgod Apocalypse, Tronos

    AΦΙΣΕΣ

    IRON MAIDEN “The Trooper” / MASTODON “Crack the Skye”