Thursday, 11 July 2019 13:12

SUICIDAL ANGELS: "Endless War" (νέο lyric video)

Written by 
    SUICIDAL ANGELS: "Endless War" (νέο lyric video)

    Στις 9 Αυγούστου κυκλοφορεί ο νέος, 7ος δίσκος των Suicidal Angels με τίτλο "Years of Aggression" μέσω της NoiseArt.

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι "Endless War" και να παρακολουθήσετε το αντίστοιχο lyric video το οποίο δημιούργησε ο Ingo Spörl.

    Η παραγωγή του δίσκου έγινε από την ίδια την μπάντα ενώ τη μίξη ανέλαβε ο Jens Bogren στα Fascination Street Studios. Το mastering είναι δουλειά του Tony Lindgren ενώ το εξώφυλλο σχεδίασε ο σπουδαίος Ed Repka (Megadeth, Death, Nuclear Assault).

    Την άποψή μας για το album μπορείτε να διαβάσετε στο τρέχον τεύχος του Metal Hammer για τον μήνα Ιούλιο, όπου το "Years of Aggression" είναι ο δίσκος του μήνα. Τον άλλο μήνα, θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του εντύπου και η συνέντευξή μας με τους Suicidal Angels.

    Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το Σάββατο, 13 Ιουλίου, οι Αθηναίοι thrashers εμφανίζονται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ ως opening act στους τεράστιους Slayer μαζί με τους Rotting Christ και τους Leprous στα πλαίσια του AthensRocks Festival. Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα της συναυλίας. Για προθέρμανση, θυμόμαστε και το lyric video του "Born of Hate", επίσης από τον νέο δίσκο.

    Track listing:

    01. Endless War
    02. Born of Hate
    03. Years of Aggression
    04. Bloody Ground
    05. D.I.V.A
    06. From All the One
    07. Order of Death
    08. The Roof of Rats
    09. The Sacred Dance with Chaos