Wednesday, 02 October 2019 13:46

THIS.IS.HAMMER.418 - OKTΩΒΡIOΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.418 - OKTΩΒΡIOΣ 2019

    Reason vs. Modern Insanity

    Κεραυνοβολεί ο Δίας στις σελίδες του Οκτωβρίου. Οι Planet of Zeus βρίσκονται στην καλύτερη και ωριμότερη φάση της πορείας τους, γεγονός που επαληθεύεται με το ολοκαίνουργιο album “Faith in Physics”. O frontman τους, Μπάμπης Παπανικολάου, ανοίγει με ειλικρίνεια τα χαρτιά του στο METAL HAMMER για την τωρινή κατάσταση της μπάντας, την επιτυχία, το επόμενο μουσικό βήμα τους, για την ελληνική σκηνή και για το controversy που κατά καιρούς τούς έχει επιβληθεί και στο οποίο έχουν απαντήσει με γενναίες πράξεις. Ακούστε οπωσδήποτε τον νέο δίσκο τους.

    Το reunion των σημερινών Helloween με τα θρυλικά τους μέλη Kai Hansen και Michael Kiske ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους εκατομμύρια οπαδούς τους ανά τον πλανήτη, καταλήγοντας στην πιο επιτυχημένη περιοδεία της 35χρονης ιστορίας τους. Οι εμβληματικές Κολοκύθες γιορτάζουν αυτή την περίοδο τη μεγάλη τους επανασύνδεση και τη σχετική περιοδεία με το DVD/live album “United Alive”, και ο βράχος του συγκροτήματος, Michael Weikath, μας μιλάει για το χρονικό του reunion, τις τωρινές τους σχέσεις και το ευοίωνο μέλλον.

    Σε άλλα μεγάλα θέματα που φιλοξενούμε στο τεύχος Οκτωβρίου του METAL HAMMER, o Corey Taylor των Slipknot ανοίγει ένα παράθυρο στο προβληματικό παρασκήνιο της μεγάλης αμερικάνικης μπάντας με αφορμή το εκπληκτικό νέο της album “We Are Not Your Kind”. Εδώ διαβάζουμε πληροφορίες και λεπτομέρειες από τα ενδότερα των μασκοφόρων Εννέα που ως τώρα μας ήταν άγνωστα! Οι Alter Bridge μάς καλούν στο Βερολίνο για να ακούσουμε το νέο τους album, “Walk the Sky”, και να μιλήσουμε σε αποκλειστικότητα με τον σπουδαίο τους frontman, Myles Kennedy, ενώ καθόμαστε μαζί με τον Jeff Waters των Annihilator στο studio του στο Durham για να συζητήσουμε για τη δημιουργία του κλασικού “Alice in Hell” LP μετρώντας ανυπόμονα τις μέρες για τις συναυλίες τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον Νοέμβριο.



    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Οκτωβρίου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ

    Planet of Zeus, Helloween, Slipknot, Alter Bridge, Leprous, Angel Witch, Insomnium, Cirith Ungol, The Slayerking, Phil Campbell, Gatecreeper, Mirror, Gentihaa, Soundtruck, Voidnaut

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE

    Annihilator “Alice in Hell”

    TEN TON HAMMER

    John Baizley (Baroness)

    HEAVY LIVIN’

    Αλέξανδρος Ανεσιάδης (βιβλίο “Crossover the Edge: Where Hardcore, Punk and Metal Collide”)

    ALL THE WORLD’S A STAGE

    Fernando Ribeiro (Moonspell)



    ROOTS ‘N’ BRANCHES

    Vanilla Fudge “Vanilla Fudge”

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE

    Candlemass

    STAGE HAMMER

    Villagers of Ioannina City, The Sisters of Mercy, Under the Quarry fest, Orange Goblin, Primordial, Soen, Bonfire, Ihsahn, Gus G.

    HORROR

    Nile, Monolord, Exhumed, The Elysian Fields



    AΦΙΣΕΣ

    TOOL / EMPEROR “In the Nightside Eclipse”