Thursday, 06 February 2020 10:55

VILLAGERS OF IOANNINA CITY: “For the Innocent” (νέο videoclip)

Written by 
    VILLAGERS OF IOANNINA CITY: “For the Innocent” (νέο videoclip)

    Προετοιμαζόμενοι οι Villagers of Ioannina City τόσο για την κυκλοφορία σε φυσικό format (LP, CD) του καταπληκτικού “Age of Aquarius” από την Napalm Records στις 3 Απριλίου, αλλά και για την μεγάλη περιοδεία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, έδωσαν στη δημοσιότητα το videoclip για το τραγούδι τους “For the Innocent”, όπου πρωταγωνιστούν πρόσωπα των ανθρώπων που αγαπούν τις μουσικές του σχήματος.

    Θυμίζουμε ότι για τον δίσκο “Age of Aquarius” που εμφάνισαν τον Σεπτέμβρη του 2019, έλαβαν εξαιρετικές κριτικές και στη λίστα με τα καλύτερα albums της χρονιάς που δημιουργήθηκε από τις προτιμήσεις της συντακτικής ομάδας του Metal Hammer, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

    Εδώ μπορούμε να παρακολουθήσουμε το καινούριο videoclip και ακούμε ολόκληρο τον δίσκο.

    Στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες για την μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στην Αθήνα το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου.

    Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, οι Villagers of Ioannina City, έρχονται στην Αθήνα, για μία ακόμη μεγαλειώδη ζωντανή εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου - Tae Kwon Do.

    Οι VIC δεν δίστασαν από την πρώτη στιγμή να συνδυάσουν με τρόπο εμπνευσμένο, αλλά και πρωτότυπο, τους παραδοσιακούς ήχους του τόπου τους με τις -εξίσου παραδοσιακές- ροκ επιρροές τους, καταλήγοντας σε ένα εξατομικευμένο όσο και εκκεντρικό ηχητικό μείγμα που διαδόθηκε σχεδόν... μολυσματικά στους κύκλους των μουσικόφιλων και πλέον φέρει τις προϋποθέσεις για να γίνει το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς ακροατών, υπεράνω μουσικών προτιμήσεων.

    Το φετινό, δεύτερο σε σειρά full length album “Age of Aquarius” έχει ήδη εκπλήξει και εντυπωσιάσει, ακόμη και τον πιο ιδιότροπο ακροατή, καταφέροντας να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ένα από τα ποιοτικότερα albums στην ιστορία της εγχώριας rock μουσικής! Με την ψυχεδέλεια να έχει πάρει τα ηνία, με αγγλόφωνο πλέον στίχο και με προσθήκη πληκτροφόρων (πλην των παραδοσιακών πνευστών που δεν σταματούν κι εδώ να δείχνουν τον δρόμο), οι VIC δείχνουν στο τελευταίο τους πόνημα έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο καλλιτεχνικό τους άλμα. Η προσθήκη τους στο roster της παγκοσμίου κλάσης rock/metal δισκογραφικής εταιρείας Napalm Records έρχεται απλά να επισφραγίσει τα παραπάνω και να ανοίξει έναν νέο κύκλο για την μπάντα από τα Ιωάννινα, με τον στόχο της παγκόσμιας καταξίωσης πλέον να φαντάζει κάτι παραπάνω από εφικτός.

    Η ώρα έχει φτάσει! Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν με το εντυπωσιακό οπτικοακουστικό τους show, κουβαλώντας στις αποσκευές τους όλα εκείνα τα συστατικά που τους καταξίωσαν στις συνειδήσεις μας. Με τα τραγούδια του “Age of Aquarius”, αλλά και παλαιότερα, από εκείνα που τραγουδήσαμε φωναχτά στις συναυλίες τους με τα χέρια υψωμένα στον αέρα, υπόσχονται μια ακόμη βραδιά γεμάτη ένταση και ηλεκτρισμό, που θα εμπνεύσει και θα προβληματίσει.

    Μην χάσετε την ευκαιρία να αποτελέσετε μέρος μιας αξέχαστης συναυλιακής εμπειρίας!

    Πληροφορίες
    Τα εισιτήρια ξεκινούν από 13€

    Σημεία προπώλησης
    www.highpriority.gr
    www.ticketmaster.gr
    Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster 2108938111
    Δίκτυο καταστημάτων Public
    *Για αγορές μέσω Internet & Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

    Φυσικό σημείο προπώλησης
    Reload Stores
    Ακαδημίας 81, Αθήνα
    Τηλέφωνο: 2103801464
    Ωράριο λειτουργίας:
    Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
    Σάββατο 10:00-20:00

    Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (+306932526436)