Sunday, 05 April 2020 22:15

ΤΗΙS.IS.HAMMER.424: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 Stay Home Stay Heavy Issue

Written by 
    ΤΗΙS.IS.HAMMER.424: ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 Stay Home Stay Heavy Issue

    METAL HAMMER VS. COVID-19
    Το τεύχος του Απριλίου ΔΕΝ το αντιμετωπίζουμε ως συνηθισμένο. Εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, θέλουμε να σας είναι χρήσιμο ως καλή παρέα. Θέλουμε να γεμίσει ποιοτικά το χρόνο σας στο σπίτι. Θέλουμε να σας επαναφέρει ένα μέρος από την κανονικότητα της ζωής που έχει διαταραχτεί. Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής στην περιοχή σας ώστε να μην το ψάχνετε, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα του Metal Hammer στο Facebook, και άμεσα θα σας ενημερώσουμε που υπάρχει διαθέσιμο. Μένουμε σπίτι. Μένουμε δυνατοί. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας.

    Σε μια πολύ μεγάλη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο, κουβεντιάζουμε με τον TUOMAS HOLOPAINEN, την FLOOR JANSEN και τον TROY DONOCKLEY από τους NIGHTWISH, για τον καινούριο, πολύ φιλόδοξο δίσκο που έχει τον τίτλο “HUMAN. :||: NATURE.”. Στη συζήτηση ξεδιπλώνουν το καλλιτεχνικό όραμα τους και αναλύσουν θέματα που αφορούν τόσο τη φύση της μουσικής τους, όσο και τη φύση του ίδιου του ανθρώπου. Το συμπέρασμα για αυτή τη συζήτηση μαζί τους; Είναι σπουδαίοι μουσικοί, αλλά είναι και κατασταλαγμένες προσωπικότητες που οι θέσεις και οι απόψεις τους για τα θέλω του σύγχρονου ανθρώπου και τον πλανήτη Γη, αξίζει να διαβαστούν.



    Μέσα στο ταραγμένο παγκόσμιο περιβάλλον από τον COVID-19, συνομιλήσαμε με όλα τα μέλη των 1000MODS. Για τον καινούριο δίσκο τους “YOUTH OF DISSENT”, για την γειτνίαση του Seattle με το Χιλιομόδι, αλλά και για τις σκέψεις τους αναφορικά με την πανδημία. Αυτά τα ψυχωμένα παιδιά δεν το βάζουν κάτω όποιο εμπόδιο κι αν υπάρχει μπροστά τους και τα λόγια τους στην πολύ περιεκτική κουβέντα που κάναμε, το αποδεικνύουν.

    Επιπλέον θέματα και συνεντεύξεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον που υπάρχουν στο τεύχος Απριλίου:

    Το studio report με τον Gus G με αιτία το νέο album των Firewind που έχει το όνομα του σχήματος. Εδώ θα βρείτε μια πρώτη γεύση από τη γνώμη μας για όλα τα νέα τραγούδια του σχήματος στο track by track που φιλοξενούμε.

    Η συνέντευξη με τον ROBERT GARVEN, drummer και ιδρυτικό μέλος των Αμερικάνων CIRITH UNGOL, οι οποίοι επιστρέφουν θριαμβευτικά στη δισκογραφία με το έπος “FOREVER BLACK”.

     

     Η συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη (Σπιρτόκουτο, Η Ψυχή Στο Στόμα, Το Μικρό Ψάρι, κ.α.) για τη νέα ταινία του «Η Μπαλάντα Της Τρύπιας Καρδιάς», όπου εδώ ο σπουδαίος κινηματογραφιστής αποδεικνύει τους λόγους που τον θεωρούμε ένα metal δημιουργό στο χώρο του cinema.

     

     Η πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση μας με τον TORE ØSTBY των CONCEPTION η οποία μας ξεναγεί με ιδανικό τρόπο στη νέα τους κυκλοφορία και μας ταξιδεύει στον πλανήτη “STATE OF DECEPTION”.

     

    Το άρθρο METAL HAMMER VS. COVID-19 όπου η συντακτική ομάδα του εντύπου, καταθέτει σκέψεις και προτάσεις ώστε να εκμεταλλευτούμε δημιουργικά τον επιπλέον χρόνο που έφερε η καραντίνα στο σπίτι. Επίσης στο άρθρο, θέλοντας να επικοινωνήσουμε με τη γειτονική Ιταλία για να μάθουμε τι συμβαίνει εκεί με την πανδημία, υπάρχει και συνέντευξη με το συγκρότημα των Skulld. Λάβαμε αφορμή από το video που υπάρχει στη σελίδα του facebook του Metal Hammer, το οποίο σε σκοτεινούς καιρούς μας έκανε να χαμογελάσουμε, μιας και δείχνει τον κιθαρίστα τους Enrico Monti, να κάνει καντάδα στην ηλικιωμένη γειτόνισσά του παίζοντας Slayer. Una faccia una razza που λένε κι αυτοί κι εμείς.

     

     Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Απριλίου θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ
    Nightwish, 1000mods, Conception, Cirith Ungol, Myrkur, Firewind (studio report και track by track), The Night Flight Orchestra, Traveler, Green Carnation, Solitary Sabred, Fallen Arise, Dynazty, Dool, Temple of Void.

    HEAVY LIVING
    Συνέντευξη του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη (Η Μπαλάντα Της Τρύπιας Καρδιάς)

    COMIC
    Belzebubs

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE
    Candlemass, η δημιουργία του δίσκου “Nightfall”

    STAGE HAMMER
    Katatonia, Riverside, Papa Roach, Ved Buens Ende, Suffocation

    HORROR
    The Black Dahlia Murder, Oranssi Pazuzu, Beneath the Massacre, Benighted

    ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ
    Mercyful Fate “Don't Break the Oath” και Megadeth “Rust in Peace”

    STAY HEAVY, STAY AT HOME, READING AT HOME, PROTECT EACH OTHER.