Monday, 20 November 2023 14:48

KIKO LOUREIRO (MEGADETH): Παρατείνει την απουσία του από την μπάντα-«Δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο»

Written by 
    KIKO LOUREIRO (MEGADETH): Παρατείνει την απουσία του από την μπάντα-«Δεν θέλω να σταθώ εμπόδιο»

    Ο Kiko Loureiro γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσει να απέχει από τις δραστηριότητες των Megadeth.

    Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο τα σχέδια της μπάντας ή «την σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων που συμμετέχουν στην περιοδεία».

    Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής:

    Αγαπητοί οπαδοί των Megadeth,

    Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη για μένα.

    Τον Σεπτέμβριο, έπρεπε να αποχωρήσω από το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας για οικογενειακούς λόγους. Κοιτάζοντας μπροστά, κατά τη διάρκεια του 2024, αναμένουμε ένα ακόμα πιο βαρύ πρόγραμμα περιοδειών για τους Megadeth. Μετά από ενδελεχή σκέψη και συζητήσεις με τον Dave Mustaine και το management των Megadeth, συμφωνήσαμε συλλογικά ότι είναι η σωστή κίνηση να παρατείνω την απουσία μου. Δεν θέλω να εμποδίσω κανένα από τα σχέδια της μπάντας ή τη σκληρή δουλειά όλων των απίστευτων ανθρώπων που συμμετέχουν στην περιοδεία.

    Τα εννέα χρόνια μου με τους Megadeth ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Αξέχαστες περιοδείες, ένα βραβείο Grammy για το "Dystopia", μια υποψηφιότητα για Grammy και διάφορες διακρίσεις για το "The Sick, The Dying, and The Dead".

    Είναι δύσκολο να εκφράσει κανείς με λόγια το μέγεθος αυτών των εμπειριών. Είμαι σίγουρος ότι κάθε οπαδός του heavy metal μπορεί να εκτιμήσει πόσο απίστευτο είναι να παίζεις και να δημιουργείς μουσική σε μια μπάντα που μεγάλωσες μαζί και να μοιράζεσαι τη σκηνή με έναν θρύλο της κιθάρας όπως ο Dave Mustaine, μαζί με εκπληκτικούς μουσικούς όπως ο James LoMenzo και ο Dirk Verbeuren.

    Ωστόσο, η πιο πολύτιμη πτυχή αυτών των εννέα χρόνων ήταν να γνωρίσεις τους αφοσιωμένους οπαδούς των Megadeth σε όλο τον κόσμο. Η αφοσίωσή σας με εμπνέει και τρέφω απέραντο θαυμασμό και σεβασμό για όλους σας.

    Με πολλή αγάπη, τα λέμε σύντομα!
    Kiko Loureiro».