Thursday, 27 May 2021 10:31

DAVID ELLEFSON: Η απάντηση του μετά την απομάκρυνση από τους Megadeth «Συνεργάζομαι με τις Αρχές»

Written by 
    DAVID ELLEFSON: Η απάντηση του μετά την απομάκρυνση από τους Megadeth «Συνεργάζομαι με τις Αρχές»

    O David Ellefson «έσπασε» τη σιωπή του μετά και την απομάκρυνσή του από τους Megadeth νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

    Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα αποφάσισε να χωρίσουν οι δρόμοι τους μετά από φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με τον Ellefson, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, καθώς και φημών και κατηγοριών που ξέσπασαν για αποπλάνηση μίας θαυμάστριας.

    «Προσφάτως, ένα πολύ προσωπικό μου βίντεο δημοσιεύτηκε παράνομα στο διαδίκτυο και έγιναν λανθασμένες κατηγορίες εναντίον μου» αναφέρει ο ίδιος, μιλώντας στο Rolling Stone.

    Όπως λέει ο μουσικός, όσα φαίνονται στο βίντεο ήταν «μεταξύ δύο ενηλίκων, ήταν συναινετικά και καταγράφηκαν χωρίς να το γνωρίζω».

    Ο ίδιος στη συνέχεια γνωστοποιεί ότι συνεργάζεται με τις Αρχές για τη διεξαγωγή των απαραίτητων ερευνών ώστε έπειτα να απαγγελθούν κατηγορίες για εκδικητική πορνογραφία σε όποιον δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο.

    Τέλος, το μόνο που είπε για τους Megadeth είναι πως «τους εύχομαι τα καλύτερα στην επερχόμενη περιοδεία τους», ενώ δήλωσε ότι αυτές τις μέρες τις περνάει με την οικογένειά του.

    Η απομάκρυνση από τους Megadeth

    Την απομάκρυνσή του Ellefson από το συγκρότημα ανακοίνωσε ο τραγουδιστής Dave Mustaine τη Δευτέρα.

    «Σας ενημερώνουμε ότι ο David Ellefson δεν είναι πλέον μέλος των Megadeth και οι δρόμοι μας χωρίζουν. Την απόφαση αυτή δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Μπορεί να μην ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια που έχει προκύψει, αλλά είχαμε ήδη μία τεταμένη σχέση. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έως τώρα είναι αρκετό για να κάνει τη συνεργασία μας αδύνατη» ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση.

    Τέλος, υπογράμμισε ότι οι Megadeth ανυπομονούν να επανασυνδεθούν με τους θαυμαστές τους το καλοκαίρι και «ανυπομονούμε να μοιραστούμε καινούρια μουσική με τον κόσμο».